şu arabaya bakar mısınız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zerkoç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
güzel araç hocam , renk konusunu bence kafana takma ayrıca biraz sonra toyota honda fanatikleri bu başlığı doldurup kafanı çelmeye çalışacak,bence yarın ilk iş arabanın satışını al...

Bu arabadan arkadaşımda var çok kere içine binme ve birkaç kez kullanma imkanı buldum.

Bilmiyorum illa bu araç mı alınacak ama bunun dizel olanı vardı ve resmen bir traktör gibi ses çıkarıyor.

Ayrıca araç içine mükemmel ses alıyor. Yol ,rüzgar ne istersen var içerde.

Bence fordun yapmış olduğu en büyük hatalardan birisi.

Artılarına gelince küçük gibi duran ama fiestaya göre geniş bir araç. Ama 19 bin verip bu araba alır mıydın deseniz.

Ben almam. Ancak tabiki ihtiyaçlar maddi durum şartlar göz önünde bulundurulduğunda sizin aklınıza yatıyorsa alın

hocam bu araçlarda elektrirk aksamlarında sıkıntı yaşanıyor hatta firma bile bunu açıklamıştı geçmişte bilginize

otomatik arabalar ileride sorun çıkartırsa masrafı baya çok olur...ama aracı bayan kullanacaksa otomatik farz gibi bişey çoğu zaman :D

bu araç piyasada tutmayan araçlardan bir tanesi. ben de bu araçların süspansiyon sistemlerinin iyi olmadığı, lastik ve motor sesini fazla içeriye aldığını duymuştum.

hiç kullanmadım arkadaşlardan tecrübe sahibi olanlar daha net yorumlar yapar ama km'si iyi gibi

Kazasız ve orjinal olması, boyalı parçasının olmadığı anlamına gelmiyor herhalde.

güzel arabadır çekişi mükemmel beygir gücü az gelmesin canavar gibi gidiyor yakıtı da çok az
bu araba için bişey diyemem baktırmak lazım

sinerjique' Alıntı:
güzel araç hocam , renk konusunu bence kafana takma ayrıca biraz sonra toyota honda fanatikleri bu başlığı doldurup kafanı çelmeye çalışacak,bence yarın ilk iş arabanın satışını al...
:))) hocam al bi toyota.. veya honda :)) japon idir iiiii

hocam sağolun biz otomatik vites isteyenlerdeniz rahatlık yani. Bu arada 19.000 un altına inebileceğinide söylemişti satıcı ama eşimle tekrar düşündük,elde biraz nakitde olunca :) model yılı biraz daha yüksek olsun diye karar verdik.

birkaç kere binmiştim bu arabaya. bana kjonforlu gelmemişti. Almadan önce konforunu siz de bir deneyin derim

istanbul38' Alıntı:
sinerjique' Alıntı:
:))) hocam al bi toyota.. veya honda :)) japon idir iiiii

sağol hocam ben alamancıyım (:

hocam arcı aldınız mı bilmiyorum ama o paralara 2006 2007 diye fiesta alırsınız. Tercihinizi illaki ford diyorsanız fiesta olarak değiştirin derim. fiesta daha çok tutuluyor ve ikinci eli daha hızlı satılır... Aldıysanız da hayırlı olsun derim...

BBNET
Geri