şu araçtan kullanan var mı?

Kodla Büyü
Hocam bunun 2009 lpgli otomatiği abimde var. kısa süreli test etme imkanım oldu. araç hiç de güven veren bir araç değil, virajlarda sarsıyor. şanzımanı ise vites değiştirirken oldukça hissettiriyor. yakıtı için abim iyi demişti ama kendisi pek de hesap kitap yapan birisi olmadığı için onun "iyi" kavramı nedir bilemiyorum :D

yarı otomatik arabaların tamamında vites geçişi hissedilir. debriyaj baskı balata bulunur arabalarda.
alışınca problem olmuyor gayet güzel gidiyor.

c3 eski kasa ve yeni kasa düz vites sahibiydim.

Sorunuz herhalde otomatikleştirilmiş şanzıman ile alakalı olacak.

2012 c4 picasso modelini 5-6 kez toplamda 2500 - 3000 km kadar şehir içi ve şehir dışı olarak kullandım. Çok kaliteli, çok güven veren bir araba olmasa da yine hoş, az yakan ve seri bir araba aynısını c4 kullanıcıları da diyor. Fransız arabaları içinde en iyisi Citroen diyorlar. İmkanınız var ise Seat Leon hatta daha da imkanınız var ise Golf alın derim. Hatta Skoda Rapid Speedback diye bir model çıkardı. Tip olarak A3 ile aynı neredeyse ve sıfırı 60.000 tl civarlarında. Ama bu C4 çok kötü bir araba değil.

1,6 dizel hemde otomatik olması fiyatını yükseltmiş bayağı. az para değil bende i20 peugot 301 gibi araçlara yöneldim ama arkadaşlarında tavsiyesi ile golfde karar kıldım 1,4, tsi 122 hp . 50 bine 2012 model benzinlisini çok rahat bulursunuz

istanbul38' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-otomatik-vites-dijital-klima%2Csunroof%2Cxenon%2Cfaryikama%2Ckrom-paket-197416318/detay

Şöyle bişeyde güzel değilmiiki

yani citroene verecegin parayi mercedes verirsin daha mantikli araba yaniyor :++: umarim kazasi vurugu yoktur

güzel araba seri az yakan bi araba düz vitesini kullandım golften astradan konfor olarak eksiği yok ama fiyatı çok arttı.ben 2012 sıfırını 43500 almıştım astranın en boşu 48bindi golfün benzinlisi 42bindi

istanbul38' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-otomatik-vites-dijital-klima%2Csunroof%2Cxenon%2Cfaryikama%2Ckrom-paket-197416318/detay

Şöyle bişeyde güzel değilmiiki
sonra öğretmen meredese biniyor derler:)
Hepinize teşekürler arkadaşlar, tabiki aynı fiyatlarda alternatifler var ama bu aracn tasarımı houma gitmişti.

BBNET
Geri