E edogokce Üye Mesajlar 8 22 Aralık 2011 #1 galeri klasöründeki flash playerda bir menü yapılmış.Onun altındaki resimlere ait yazılar nasıl değiştirelecek acaba(umarım anlatabilmişimdir)
galeri klasöründeki flash playerda bir menü yapılmış.Onun altındaki resimlere ait yazılar nasıl değiştirelecek acaba(umarım anlatabilmişimdir)
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 22 Aralık 2011 #3 Hocam hangi şablon? hangi galeri? ve hangi menü?
alfa-turk Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,875 22 Aralık 2011 #4 bbnet şablonunu kastediyorsan settings adında bir xml dosyası var aynı klasörde. ordan düzenleyeceksin.
bbnet şablonunu kastediyorsan settings adında bir xml dosyası var aynı klasörde. ordan düzenleyeceksin.
E edogokce Üye Mesajlar 8 22 Aralık 2011 #5 burdakinden bahsediyorum Ekli dosyalar 1.png 143 KB · Görüntüleme: 584
muratbdg Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 862 22 Aralık 2011 #6 Hoca haberler.xml dosyasını dreamweaver ile açıp düzenleyeceksin. Siz bana galeri içindekini sormuştunuz pm atmıştım mesaj kutunuzu kontrol edin.
Hoca haberler.xml dosyasını dreamweaver ile açıp düzenleyeceksin. Siz bana galeri içindekini sormuştunuz pm atmıştım mesaj kutunuzu kontrol edin.