Biz, içimizden bazı arkadaşların formatörlük(yeni cafcalı adıyla BTR) aşkı alevlendiğinde kaybettik hocam. Şu sıralar eğitimci değiliz, adı öğretmen vasfı tekniker vari birşey oluverdik çıktık... Bende sizinle hem fikirim. Ancak, mücadeleyi bırakan arkadaşları ağır eleştirdiğinizi düşünüyorum. Bence onlardan çok eleştirilmesi gereken kişiler, öğretmenlik vasfını unutup kendini BTR aşkına kaptıranlardır. Çünkü; savunulacak bir dava varsa en çok içindekiler yıpratır...hastasıyız dede' Alıntı:uzak değil çok yakında ülkemizdede bilişimin önemi anlaşılacak bilişim dersi ilk okuldan itibaren verilmeye ve her kademede 4 saat zorunlu olarak eklenecek, bunun başka yolu yok zaten, ülkemiz en çok cari açığı bilişimden veriyor, eğer kalkınılmak isteniyorsa er yada geç bilişime ağırlık verileceğini anlayacaklardır, vu sizin gibi gemiyi ilk terkeden korkak fareler mücadele vermeden hakkınızdan ve ailenizin rızkınızdan ekmeğinizden vazgeçtiğiniz için kendinizden utanın, siz bir hiçsiniz, koskoca bir hiç.
ben hiç ağır olduğunu düşünmüyorum hocam, mesele btr veya ders meselesi değil, kişilik meselesi, henüz hiçkimse bilişim dersini azaltmayı düşünmeden, arkadaşlar derslerini ekmeklerini emeklerini heba etmeye hazırlar, bu kadarda olmaz, ben kimseye gidelim şurayı yıkalım , eyem yapalım falanda demiyorum, ama bilişim dersinin neden alınmaması gerektiğini bu platformda bizlerin kanıtlaması gerekiyorki diğer insanları ikna edebilelim, hepimizin çoluğu çocuğu, ailesi var, ben kendim ve ailem için gerekirse buradaki korkak frelerlede mücadele ederim, mücadele etmeyeceklerse bile mücadele edecekmiş gibi yapsınlarda bu platformu takip edenler karşılarında bir güç olduğunu görsünler , kaldıki davamızda haklı iken bu korkaklığı, bu umursamazlığı, bu yenilmişliği, bu vazgeçmişliği anlamadım anlayamıyorum, hadi fiziksel mücadeleyi yapamayanları anlarımda en azından psikolojik mücadele verin, var olduğunuzu kanıtlayın...zulfikar1985' Alıntı:Biz, içimizden bazı arkadaşların formatörlük(yeni cafcalı adıyla BTR) aşkı alevlendiğinde kaybettik hocam. Şu sıralar eğitimci değiliz, adı öğretmen vasfı tekniker vari birşey oluverdik çıktık... Bende sizinle hem fikirim. Ancak, mücadeleyi bırakan arkadaşları ağır eleştirdiğinizi düşünüyorum. Bence onlardan çok eleştirilmesi gereken kişiler, öğretmenlik vasfını unutup kendini BTR aşkına kaptıranlardır. Çünkü; savunulacak bir dava varsa en çok içindekiler yıpratır...hastasıyız dede' Alıntı:uzak değil çok yakında ülkemizdede bilişimin önemi anlaşılacak bilişim dersi ilk okuldan itibaren verilmeye ve her kademede 4 saat zorunlu olarak eklenecek, bunun başka yolu yok zaten, ülkemiz en çok cari açığı bilişimden veriyor, eğer kalkınılmak isteniyorsa er yada geç bilişime ağırlık verileceğini anlayacaklardır, vu sizin gibi gemiyi ilk terkeden korkak fareler mücadele vermeden hakkınızdan ve ailenizin rızkınızdan ekmeğinizden vazgeçtiğiniz için kendinizden utanın, siz bir hiçsiniz, koskoca bir hiç.
hastasıyız dede' Alıntı:uzak değil çok yakında ülkemizdede bilişimin önemi anlaşılacak bilişim dersi ilk okuldan itibaren verilmeye ve her kademede 4 saat zorunlu olarak eklenecek, bunun başka yolu yok zaten, ülkemiz en çok cari açığı bilişimden veriyor, eğer kalkınılmak isteniyorsa er yada geç bilişime ağırlık verileceğini anlayacaklardır, vu sizin gibi gemiyi ilk terkeden korkak fareler mücadele vermeden hakkınızdan ve ailenizin rızkınızdan ekmeğinizden vazgeçtiğiniz için kendinizden utanın, siz bir hiçsiniz, koskoca bir hiç.
mesela eski püskü bir araban olsa, sürekli sorun çıkartıyor, ben birün gelip artık bu araba benim hadi git işine esem, eminimki sen bu kafayla korkaklığından arabanı verir üstüne evini hediye edersin.xyzabcmat' Alıntı:hastasıyız dede' Alıntı:uzak değil çok yakında ülkemizdede bilişimin önemi anlaşılacak bilişim dersi ilk okuldan itibaren verilmeye ve her kademede 4 saat zorunlu olarak eklenecek, bunun başka yolu yok zaten, ülkemiz en çok cari açığı bilişimden veriyor, eğer kalkınılmak isteniyorsa er yada geç bilişime ağırlık verileceğini anlayacaklardır, vu sizin gibi gemiyi ilk terkeden korkak fareler mücadele vermeden hakkınızdan ve ailenizin rızkınızdan ekmeğinizden vazgeçtiğiniz için kendinizden utanın, siz bir hiçsiniz, koskoca bir hiç.
Bekle onemi anlasilir bekle.hem sen kimin ne yasadiini ne biliyosun.
ramirciyiz resmen tamirci ogretmen falan deil.seven umut edip bekleyenlere saygi duyuyorum cidden..ben tukendim.
tamirci plmak icin okumadim onca sene.kitabimi alip dersime girecegim ben inş...tornavidalarla akilli tahtalarla ugrasmak istemiyorum.
celikumit' Alıntı:şu anda branş olarak genç bir nesile sahibiz,
henüz idari kadrolardaki sayımız çok az
elimizi taşın altına koydukça olacak bazı şeyler, bugün biz göremesekde yeni gelecek arkadaşlara nasip olur belki, (belki emekliliğimize yakın bize de nasip olur)
bu idari kadrolara yerleşecek nesil biziz dolayısı ile bu zorluğu çekecek nesil biziz
biz bırakıp gidersek amannn banane benim rahatım bozulmasınla olmaz bu işler.
Birçok arkadaş ilde-ilçede görev almaktan çekiniyor.
git arkadaşım yorul, bir şekilde karar mekanizmalarının içinde yer almaya başla,
bir gün söyleyeceğin bir kelime yeter.
branş olarak buralar söz sahibi olabileceğimiz yerler yeterki oralarda söz almasını bilelim.
kaç tanemiz bu konuda proje üretiyor,
elbette bu konuda çalışan arkadaşlar da var ama görünen o ki genel görüş
benim dersim önemli birileri bana ders versin ben dersime gireyim çıkayım.
biraz sorumluluk alalım birilerinin bizim hakkımızda kararlar almasını beklemeyelim
karar alanların arasında olmadığımız sürece böyle sürünür gideriz.
(nacizane görüşlerim ve izlenimlerimdir Hakarete varmadığı sürece olumsuz eleştirilerde olabilir)
celikumit' Alıntı:şu anda branş olarak genç bir nesile sahibiz,
henüz idari kadrolardaki sayımız çok az
elimizi taşın altına koydukça olacak bazı şeyler, bugün biz göremesekde yeni gelecek arkadaşlara nasip olur belki, (belki emekliliğimize yakın bize de nasip olur)
bu idari kadrolara yerleşecek nesil biziz dolayısı ile bu zorluğu çekecek nesil biziz
biz bırakıp gidersek amannn banane benim rahatım bozulmasınla olmaz bu işler.
Birçok arkadaş ilde-ilçede görev almaktan çekiniyor.
git arkadaşım yorul, bir şekilde karar mekanizmalarının içinde yer almaya başla,
bir gün söyleyeceğin bir kelime yeter.
branş olarak buralar söz sahibi olabileceğimiz yerler yeterki oralarda söz almasını bilelim.
kaç tanemiz bu konuda proje üretiyor,
elbette bu konuda çalışan arkadaşlar da var ama görünen o ki genel görüş
benim dersim önemli birileri bana ders versin ben dersime gireyim çıkayım.
biraz sorumluluk alalım birilerinin bizim hakkımızda kararlar almasını beklemeyelim
karar alanların arasında olmadığımız sürece böyle sürünür gideriz.
(nacizane görüşlerim ve izlenimlerimdir Hakarete varmadığı sürece olumsuz eleştirilerde olabilir)
Hocam inşallah herkesin bileğinin hakkıyla geldiği günleri de görürüz de karamsar olmamak elde değil, önceki çalıştığım ilçede de imamlıktan gelen birisi öğretmen olduktan 6 ay sonra usulsüz bir şekilde okul müdürü olarak görevlendirilmişti, yine hiç idarecilik yapmamış bir öğretmeni sendikalarına geçme şartıyla şube müdürü yapmışlardı. Şimdi ben bunları bizzat görünce Milli Eğitimden tiksindim. Belki diğer kurumlar daha da beterdir ama mevcut durumda işin içine siyasi yakınlığı karıştırmadan bir yerlere gelebilen bence çok azdır.ademola' Alıntı:Sakaryali hemşerim hakli olmakla birlikte fazla karamsarsin bence, dediğin gibi siyasi yakinlari hizla yukseltiliyor ama bu demek değil ki bizler yavaş da olsa hic yukselemeyecegiz bulunduğum göreve aldigim hizmet içi eğitimler ile geldim ama tüm arkadaşlar seni buraya kim yerleştirdi diye soruyor , kimse deyince inanmasi zor geliyorbirinin torpilli ile bir yere gelenler başka bir torpille oradan indirilirler elbet diye düşünüyorum . ülkede adalet yoksa bile ilahi adalet tecelli eder diye düşünüyorum,
Bizim yapmamiz gereken kendimizi yetiştirmek ve çok calismak sorumluluk almaktan kacmamak...
Değerli hocam, siz sapla samanı karıştıyorsunuz... O yüzden bence siz eğitim gönüllülüğünüz ile düşündüğünüz şekilde devam ediniz...satrun_ogr' Alıntı:Şimdi biz öğretmen olmak istiyoruz da tamirci olmak istemiyoruz. Bu felsefe de sıktı artık. Nasıl alacak peki bilgisayar öğretmeni tamir etmeden nasıl olur ki. Türkçe, sosyal filan olsa tamamda. Bilgisayar haliyle bozulacak. Ne yapalım ozaman teknik servisi mi bekleyelim. Nerde kaldı eğitim gönüllülüğü. Bilgisayar yoksa ders nasıl olacak.
Hem labların olmadığı bir okulda ne anlatıyorsunuz nekadar faydalı oluyorsunuz ki. labların tekrar kurulacağını mı düşünüyorsunuz.
Aslında ben gerçekten şu btr işi olmasın biz öğretmeniz diye kendini yüce gösterenleri gerçekten anlayamıyorum. Kim daha eğitim gönüllüsü acaba. Sadece dersini anlat git o mu daha rahatına düşkün olmak yoksa btr olup okuldaki bilişim sorunlarını çözüp öğrencilere ve okula faydalı olmak mı? Öyle dersem de siz ben öğretmenim diyeceksiniz tabi. Tabi bilişim dersi de çok faydalı oluyoruz çocuklara.
O Zaman okuldaki memurlar öğretmenlerden dahamı fazla eğitim gönüllüsüsatrun_ogr' Alıntı:Şimdi biz öğretmen olmak istiyoruz da tamirci olmak istemiyoruz. Bu felsefe de sıktı artık. Nasıl alacak peki bilgisayar öğretmeni tamir etmeden nasıl olur ki. Türkçe, sosyal filan olsa tamamda. Bilgisayar haliyle bozulacak. Ne yapalım ozaman teknik servisi mi bekleyelim. Nerde kaldı eğitim gönüllülüğü. Bilgisayar yoksa ders nasıl olacak.
Hem labların olmadığı bir okulda ne anlatıyorsunuz nekadar faydalı oluyorsunuz ki. labların tekrar kurulacağını mı düşünüyorsunuz.
Aslında ben gerçekten şu btr işi olmasın biz öğretmeniz diye kendini yüce gösterenleri gerçekten anlayamıyorum. Kim daha eğitim gönüllüsü acaba. Sadece dersini anlat git o mu daha rahatına düşkün olmak yoksa btr olup okuldaki bilişim sorunlarını çözüp öğrencilere ve okula faydalı olmak mı? Öyle dersem de siz ben öğretmenim diyeceksiniz tabi. Tabi bilişim dersi de çok faydalı oluyoruz çocuklara.