Şu Parçanın Adını bilen varmı Yardım Lütfen

Kodla Büyü

ozcan06

Site Gezgini
Arkadaşlar sabah biyerden geldim arabamı çektim akşam ekmek almaya giderken bi baktım arabam çalışmıyor ne olmuş olabilir şu resimde gönderdiğim parçadan cızırtı geliyor muhtemelen ondan yardımcı olabilcek varmı

Ekli dosyalar

• 88154130cxr.jpg
    88154130cxr.jpg
    70.1 KB · Görüntüleme: 907
gaz filitresi sanırım,

her 10 binde bir değiştirilir, 20 tl civarıdır.

KONTAĞI ÇEVİRDİĞİNDE EKRANDA YANIP SÖNME, VE YA TIK TIK DİYE SESLER GELİYOMU-ARIZA LAMBASI FALAN YANMIYOMU

Hocam aynı şey benim başıma geldi Cuma günü.Marş dinamosu kömürü tozlanmış 5.vitese tak biraz ittir yani eski tabirle vurdurarak çalıştırmayı dene ve dene bak ki marş basıyor.Ben öyle yaptım düzeldi.Ama marş kömürüne baktırmak gerekiyor gene de.

aracının markası ne ise o aracın forum siteleri vardır orada sor. daha doğru bilgiler alırsın.

ogretmenokan' Alıntı:
Hocam aynı şey benim başıma geldi Cuma günü.Marş dinamosu kömürü tozlanmış 5.vitese tak biraz ittir yani eski tabirle vurdurarak çalıştırmayı dene ve dene bak ki marş basıyor.Ben öyle yaptım düzeldi.Ama marş kömürüne baktırmak gerekiyor gene de.
:+1:

gakgoskentli' Alıntı:
ogretmenokan' Alıntı:
:+1:

5. viteste vurdurarak çalışır mı? Benim bildiğim 2. viteste vurdurulur.

BBNET
Geri