yeniden123
Aktif Üye
Bu cihaz alınır mı sizce ? Meslek dersleri için kullanılacak. Programlama dersleri, grafik programları photoshop, after affect vs.
Hocam bunu gördüm de şöyle bir şey söylüyor satıcılar mağazalarda, ürün bazen garantiye gittiğinde sorunun sebebini orijinal olmayan işletim sistemine yükleyip sıkıntı çıkarabiliyorlar falan dediler saçma geldi açıkçasıhttps://www.hepsiburada.com/hp-vict...a-p-HBCV00004CRJ5Q?url_src=and-product-detail bu freedos bin lira daha ucuz
Alınır. Dolar kuru tırmanmaya başladı. Elinizi çabuk tutsanız iyi olur.
Bu cihaz alınır mı sizce ? Meslek dersleri için kullanılacak. Programlama dersleri, grafik programları photoshop, after affect vs.
bir de victus bildiğim kadarıyla ekran parlaklıkları düşük, ufak titreşimlerde çok sallanıyor, vatana gidip bir bakın derim, gigabyte nasıl bilmem![]()
Gigabyte G5 GE-51EE213SD Intel Core i5 12500H 15.6
Gigabyte G5 GE 51EE213SD Intel Core i5 12500H 15.6www.teknosa.com
üstelik 12500h
Victus yada AsusAman monstere yanaşmayan baktım kullandım içine konan o parçalara yazık bu kadar kötü kasa mi olur.Taksit arttıkça fiyat 1000 lira artıyor kasa çok basit bir plastik.
Hocam bunu bayadir görüyorum hatta niyetim bunaydi fiyatı donanıma göre çok iyi gerçekten. Ama Acerdan da soğuttular malzeme kalitesi iyi değil falan diye. Mağazanın birinde de çok geliyor bu ürün servise dedi ne bileyimAcer Nitro AN515-58 Intel Core i7 12700H 16GB 512GB SSD RTX3050 Freedos 15.6'' Taşınabilir Bilgisayar NH.QFJEY.003
Fiyat Performans olarak iyi gibi duruyor
Ben bunu alıp kurtulucam galiba bundan bir iki özellik fazlası 25 binlere geliyor. O kadar çıkmaya gerek yok sanki bu cihazda yeni gerçi hiç kullanim yorumu görmedim
Bu fiyata bunu al bence hocam. Grafik işlemcisi ve ram farkı ciddi manada işini görür. 900 liraya bu farkları alamazsın.
Ekran kartından dolayı Acerkonuyu hortlatayım bende bu aralar bir laptop almayı düşünüyorum. Bunlar gözüme çarptı ya da sizin tavsiyeleriniz nelerdir. Bütçe aralığı 20 bin -30 bin arasında. Aşağıdakilerinde indirime girmesini bekelyeceğim eğer güzel yorumlar gelirse.
https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-v-15-anv15-51-763n-32gb-512ssd.html
https://www.epey.com/laptop/huawei-matebook-d16-2023-i9-16gb-1tb.html
hocam benim de yok, ancak şuan huwai ile idare ediyorum. size şu yakışır. lütfen iyi bakın...
Hocam sanırım bu kadar uygun fiyatlı olmasının sebebi de bu. HP ısınır yıllardır kabul görmüş bir düşünce ki bende aynı düşünceye sahiptim. Ama victus 16 ları geçerken çok iyi yapmışlar ve sadece soğutma sistemi de değil. Mesela menteşe yapısını çok beğendim direk alt kasaya vidalanmamış, menteşelere kasanın üstüne bir bölüm ekleyip içine koymuşlar sadece iki vida tutmuyor üstünde destek var çok daha dayanıklı gibi. Ekranını çok beğendim bence çok iyi.Bende de victus 16 var. 15.6 lar için herkes sıkıntılı olduğunu belirtiyor.