ŞU BELİRSİZ ORTAMDA SIFIR ARAÇ ALINIR MI ???

Kodla Büyü

aytekincan07

Aktif Üye
kıymetli arkadaşlar şu belirsiz ortamda sıfır araç alınır mı? fark gelecek hemen al mı dersiniz yoksa kaşınma mı dersiniz. alırsam 16 ay boyunca taksite bağlanmış olacam :)

fiyatlar zamanalacak dolar 3 e dayandı..
kış soğuk geçecek lakin alana da almayana da :P

hocam araba almayı düşünüyorsan, alacaksan, ihtiyacın varsa, ödeme planını da kendine göre belirlediysen en iyi zaman şu andır..
beklersen fiyat artar yıl başına kalmadan bundan kaçış yok..

Turkiye de "Piyasalarda ne kadar net gideyim de rahatça bir araba alayim" diyebileceğiniz br günü görmeye ömrünüzün yeteneğini sanmıyorum

Zira kullandikca arabanin fiyatının arttığı dünyada başka bir yoktur saniyorum. Yani hocam şuan alırsan 3 sene sonra daha pahalıya satarsın bu ülkede

Hocam paran çoksa hiç düşünme :puhaha: ama beni dinlersen bence bi seçim olsun bi ortalık durulsun hele bi kış birde 2016 gelsin derim....

dersimizvar' Alıntı:
2013 clio joy benzinli manuel 8500 km kırmızı full paketi 35000 tl ye satıyorum. alan yok. 49500 tl ye sıfırını alın :alkis:
Hocam mesajınızı sürekli görüyorum.. O halde ben de bir teklifte bulunayımm.. 20 bin peşinat, kalanı için uygun ödeme planınız varsa ben talibim.. :D

Almaya niyetiniz varsa hemen alın. Yılbaşına kadar euro daha çok artar. Zam yapan firmalar 4 5bin zam yapiyor. Daha da zamlar yolda.
Ekonomi iyi gitse euro azalsa bile fiyatlar azalmaz.

BBNET
Geri