Şu araba hakkında yorum yapabilir misiniz?

Kodla Büyü
türkiye de üretildiğini duymuştum city lerin;honda iyidir ve bildiğim kadarı ile JAZZ ile aynı özelliklere sahip ama sedanı..ama bence galeri den araç alınmaz;kilometre de yaşına göre fazla hocam...daha temizini kazasızını bulursanız iyi olur.

Arada bakınırken daha düşük kilometrede sahibinden araçlar da denk geldi. Arabayı tanımadığım için görünüme göre fiyatları uygun geldi. İç donanımı o kadar kaliteli değil diyorum heralde. Tşekkürler yorum için hocam.

bende korede üretildiğini duymuştum japon değil herhal içi jazz a çok benziyor ama onun kadar kaliteli değil sanki yada ben duygusal davranıyorum :) ayrıca jazz daha geniş ayrıca sanki daha fazla ses alıyor bide piyasası pek yok (amma kötüledim ha) bide jazz sahibi olarak söyleyim honda hyundai le çok karıştırılıyor memlekette insan gıcık olabiliyor daha bilinen bir araba almanızı tavsiye ederim

http://www.honda.com.tr/honda_turkiye.aspx
cityler gebze de üretiliyor amayeni kasası belki dediğiniz gibi kore de olabilir...sınıfında ki diğer araçlara albea-clio symbol e nazaran city bana kalırsa daha kaliteli bir araç;bi defa motoru için bile göz önünde bulundurulabilir;1.4 JAZZ da ki motorun aynısı;az yakan ve uzun ömürlü sorunsuz bir motor nede olsa JAPON:)ama elbette bir JAZZ değil :D

Modele göre fiyatı uygun.Alıp binecem 10 yıl diyorsanız alın derim.Çünkü ikinci elde zor ve değerinin altında satılır.Yakıtı konusunda birşey diyemem.Birde 3 parçada boya var diyor.Parçalar değişmiş de olabilir.İyice araştırın.Hondalar kullanmadım ama kullananlardan bildiğim kadarı ile sağlam araba.Yedek parça fiyatlarını bilmiyorum tabiki.Bir de şu var.Bir firma belli alanda ürün üretirse daha başarılı oluyor ve şikayet az oluyor.Mesela reno,ford hem dizel hem benzinli otomobil,midibüs,kamyonet,kamyon üretiyor.Ama honda bildiğim kadarı ile sadece benzinli motora sahip otomobil ve motorsiklet üretiyor.

honda nın DİZEL araçları var Türkiyede de var ACCORD 2.2 DİZEL ancak pahalıdır;

http://automobiles.honda.com/

ayrıca verdiğim linkten araç seçeneklerinin ne kadar geniş olduğunu görürsünüz ama ne yazık ki bu araçların pek çoğunu türkiyede göremiyoruz...honda nın ayrıca HYBRİD tabir edilen benzinli+elektrikli motorları da 10 yıla yakın süredir kullanılıyor o diğer saydığınız markalarda honda daki teknoloji henüz yakalanamamıştır...Diğer markalar ancak 2010 larda 1.6 motorlardan 140-150 beygir güç üretebiliyorken; honda efsanevi VTI motorları ile 1996 da 1.6 motordan 160 beygir "modifeyesiz" güç üreten motorları üretmiştir kısaca honda motor olarak saydığınız firmalardan en az 10 YIL ileridedir...motor deyince HONDA...

bu araçta ki boyalı parçalar ön kaput tavan ve de bel altı dır anlıcan bu fiyata bu araba pertten dönme bile çıkabilir

cityler oldum olası hoşuma gitmez,
civic den şaşma hocam o paraya eski kasalar alınabilir.

İç görünüm gayet hoş olsada kasası bence Honda nın ürettiği en çirkin kasa. Ama benim hoşuma gidiyor diyorsanız da bu fiyata yüksek model Honda kullanabilmenin keyfini sürmüş olursunuz.

BBNET
Geri