S serkanaytekin Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 977 8 Ocak 2013 #1 panelden değişiklik yapıyorum yayınla dediğimde "Table 'iys_servisler' is read only" hatasını veriyor, şu anda güncelleme yapan var mı?
panelden değişiklik yapıyorum yayınla dediğimde "Table 'iys_servisler' is read only" hatasını veriyor, şu anda güncelleme yapan var mı?
habibocak Üye Mesajlar 0 8 Ocak 2013 #2 serkanaytekin' Alıntı: panelden değişiklik yapıyorum yayınla dediğimde "Table 'iys_servisler' is read only" hatasını veriyor, şu anda güncelleme yapan var mı? Genişletmek için tıkla ... Sayın Hocam, Yeni duyuru ekleyip denedim bizde sıkıntı gözükmüyor.
serkanaytekin' Alıntı: panelden değişiklik yapıyorum yayınla dediğimde "Table 'iys_servisler' is read only" hatasını veriyor, şu anda güncelleme yapan var mı? Genişletmek için tıkla ... Sayın Hocam, Yeni duyuru ekleyip denedim bizde sıkıntı gözükmüyor.
S serkanaytekin Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 977 8 Ocak 2013 #3 Tamam hocam şimdi düzeldi, teşekkür ederim.
C ceceydeniz Üye Mesajlar 26 9 Ocak 2013 #4 Genel Bir Çalışma Mevcut. Hata Kullanıcı Kaynaklı Değildir.