Şimdi y.lisans ve doktoralılar ek dersi fazla alabilecek mi?

Kodla Büyü
Rehber öğretmenlerde bu 30 saat üzerinden planlama olayı yok nitekim. bizde ise BT rehber 30 saat üzerinden derse girmiş gibi görünecek diyolarya fiili ders olarak değerlendirilip işlem yapılır mı sizce?

yapan okullar olacaktır ama uygun olmadığı ortada. zaten tam ücret alınıyor fiilen girilen ders yok.

fikretaslan' Alıntı:
Rehber öğretmenlerde bu 30 saat üzerinden planlama olayı yok nitekim. bizde ise BT rehber 30 saat üzerinden derse girmiş gibi görünecek diyolarya fiili ders olarak değerlendirilip işlem yapılır mı sizce?
Mantıken fiili olarak BT dersine girdiğin saatlerde zamlı olur ama BT rehberliği olan saatlerde normal ücret olur. Çoğu arkadaşında zaten 15 saatten fazla dersi olmadığı için bize bi faydası olacağını sanmıyorum.

okulda 18 saat ders varsa derse girilip kalan zamanlar rehberlik olarak değerlendirilir heralde. ders yoksa da 30 saat rehberlik olabilir....

ben sundum diplomayı ama 6 saat dersim var 5. sınıflara...bu yeni yazı ile ne olur bilemiyorum? kaldı ki seçmeli dersler yüzünden günde 7 saat ders var bakalım ne olacak BT Rehberlik olarak da işlem görür ve %5 ni alırlarsa ilk işim buradan paylaşmak olur herkesle.. :)

McRAM' Alıntı:
okulda 18 saat ders varsa derse girilip kalan zamanlar rehberlik olarak değerlendirilir heralde. ders yoksa da 30 saat rehberlik olabilir....
Hocam konu o değil. Konu BT Rehberliği 15 ya da 30 kaç saat olursa olsun bu saatlerden ek dersini yüksek lisans zammıyla alabiliyor mu? Çünkü orda yanılmıyorsam fiiili olarak girilen derslerde zamlı verilir diyor.

BBNET
Geri