Şimdi Sinir Oldum

Kodla Büyü

izmirlim80

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Az önce müdür yard. geldi, Salı günü online konferans varmış, tüm öğretmenler gelecekmiş. Yazıyı okudum, online konferans bilgisayar lab. görüntülenecekmiş. Salı resmi tatil değil mi ya, ne yapıyor bunlar. İlçe mem kendi çalışıyor diye herkesi okullarda toplayacak.

Tövbe est...

jemba35' Alıntı:
Az önce müdür yard. geldi, Salı günü online konferans varmış, tüm öğretmenler gelecekmiş. Yazıyı okudum, online konferans bilgisayar lab. görüntülenecekmiş. Salı resmi tatil değil mi ya, ne yapıyor bunlar. İlçe mem kendi çalışıyor diye herkesi okullarda toplayacak.

Tövbe est...

hocam formatör öğretmensen boşa celallenmişsin senin tatil gibi hakkın yok.

zırt pırt herşeye sinir olunacaksa hocam görev neyi gerektiriyorsa o yapılır formatörlüğü kabul ettiyse bunun tatil olmayacağını bilmek gerekir zaten

24'ünde idareciler tatil mi? Formatör öğretmen bağlı bulunduğu idarecinin mesai saatlerine tabidir maddesi ne soruyorum? Formatörler öğretmen değildir kendinizi öğretmenlerle kıyaslamayın.

formatörlere sadece pazartesi tatil fakat idarecilerinizle aranız iyi ise salı da gitmezsiniz idarecilerinize söyleyip yada salı günü gitmezsiniz sizi aralarsa ben bilmiyordum dersiniz :)

hocam lafla söyledilerse seni bağlar hiçbir tarafı yok. aslında imza karşılığı da olsa aslında yine bağlamaz ama umarım duyuruya imza falan atmamışsınızdır. ben olsam gitmezdim.

formatör salı gitmezse ek ders yazılmaz. olay bu kadar basit.

"formatör idarecilerin mesai saatine tabidir" maddesine dayanarak okula gidileceğini iddia edenlere de şaşıyorum. formatör tatillerde gitmezse ek dersini de almaz bu kadar basit.

resmi tatil 23 nisan günüdür. 24 nisan resmi tatil olmamakla birlikte 23 nisanda bayrama katılanlar yani ilköğretim okulları öğrencilerine tatildir.
tatil beklerken böyle bir durumla karşılaşmak sinirlendirir insanı doğal olarak.

tinyamasisurum0' Alıntı:

"formatör idarecilerin mesai saatine tabidir" maddesine dayanarak okula gidileceğini iddia edenlere de şaşıyorum. formatör tatillerde gitmezse ek dersini de almaz bu kadar basit.
..
o zaman hiç gitmesin hiç ekders almaz evde yata yata maaş alır....

olurmu hocam öyle iş. adama soraralar SEBEPSİZ olarak neden gelmedin diye....

BaRBaRYaN' Alıntı:
tinyamasisurum0' Alıntı:

..
o zaman hiç gitmesin hiç ekders almaz evde yata yata maaş alır....

olurmu hocam öyle iş. adama soraralar SEBEPSİZ olarak neden gelmedin diye....

tatillerden bahsediyorum.

gerçi beni ilgilendirmiyor.

yarıyıl tatilinde gitmiyorum ek ders almıyorum. seminer dönemi de diğer öğretmenler gibi 9-12 kalıyorum normal seminer ekdersi alıyorum.

ne demek formatöre 24 ü tatil değil. Biz idareci değiliz!! Ders olmayan okulda BT sınıfını kime kullandıracaksınız aynı zamanda? bizim görevimiz o değilmiydi? Tekrar ediyorum idarecilere tatil değilsse bilmem ama biz idareci de-ği-liz...

rock' Alıntı:
ne demek formatöre 24 ü tatil değil. Biz idareci değiliz!! Ders olmayan okulda BT sınıfını kime kullandıracaksınız aynı zamanda? bizim görevimiz o değilmiydi? Tekrar ediyorum idarecilere tatil değilsse bilmem ama biz idareci de-ği-liz...

Kendini agresif yapana kadar görevlendirme esaslarını oku. 15 tatilde veya yazın ders mi var? İdare göz yumarsa bilmem ama kendi kafanıza göre iş yapıyorsanız siz sıkıntı yaşayamayabilirsiniz ama sizi örnek alıp sıkıntı yaşayanlar olabilir.

Ayrıca arkadaşlarım
Formatör Görevlendirme ve Çalışma Esaslarının F Bendi derki

Bilişim teknolojileri formatör öğretmenleri, günlük çalışılabilecek mesai saatini (8 saat) aşmamak kaydı
ile görevli oldukları okuldaki idari personelin çalışma saatlerine tabidirler

Yok kardeşim bu beni bağlamaz ben kafama göre takılırım diyenlere
Devlet Memurları Geçici Süreli Görevlendirme Yönetmeliğinin 4. bölüm Madde 10 da derki

Mevzuata Uyma

Madde 10- Geçici süreli olarak görevlendirilen memur asıl sınıf ve mesleğinin ve geçici süreli olarak görevlendirildiği için tabi olduğu yasalara uymakla yükümlüdür.

Forumda klavye kahramanları türedi ama nedense gerçek hayatta hep tırt.

ben salı gunu sevk alıp gitmicemm walla idareyle başbaşa bigun dusunemiyorum... :o

togius' Alıntı:
rock' Alıntı:

Kendini agresif yapana kadar görevlendirme esaslarını oku. 15 tatilde veya yazın ders mi var? İdare göz yumarsa bilmem ama kendi kafanıza göre iş yapıyorsanız siz sıkıntı yaşayamayabilirsiniz ama sizi örnek alıp sıkıntı yaşayanlar olabilir.

Ayrıca arkadaşlarım

Bilişim teknolojileri formatör öğretmenleri, günlük çalışılabilecek mesai saatini (8 saat) aşmamak kaydı

Devlet Memurları Geçici Süreli Görevlendirme Yönetmeliğinin 4. bölüm Madde 10 da derki

Mevzuata Uyma

Madde 10- Geçici süreli olarak görevlendirilen memur asıl sınıf ve mesleğinin ve geçici süreli olarak görevlendirildiği için tabi olduğu yasalara uymakla yükümlüdür.

İstanbulda 15 tatil ve yaz tatilinde formatör görevlendirmesi de yok arkadaşım...

Formatörüm arkadaşlar, şimdi resmi yazıyla salı günü tele konferans yazısı geldi, eğer öyle bir şey olmasaydı yinede gelecekmiydik?

jemba35' Alıntı:
Formatörüm arkadaşlar, şimdi resmi yazıyla salı günü tele konferans yazısı geldi, eğer öyle bir şey olmasaydı yinede gelecekmiydik?

formatörsen her şekikde geleceksin arkadaşım çalışma esasları çok acık malesef :(

rock' Alıntı:
togius' Alıntı:
rock' Alıntı:

Ayrıca arkadaşlarım

Mevzuata Uyma

İstanbulda 15 tatil ve yaz tatilinde formatör görevlendirmesi de yok arkadaşım...

o durum ilden ile değişir hocam yönetmelik maddeleri açık hocam gayet güzel özetlemiş durumu ...

BBNET
Geri