Şimdi ne olacak?

Kodla Büyü
birşey olacağını sanmıyorum, adamlar yüzde elli gibi bi orana sahipler. bizi mi umursarlar bugün seçim olsa daha yüksek alırlar zaten.
hem ekderslerimiz de kesilecek ya devletin işine geldi zaten

Memur zammının ne olacağı 2012 bütçesi meclise oylanırken belli idi 3+3 eylemler o zaman yapılmalıydı herşey bitmiş atı alan üsküdarı geçmiş biz de eylem yaptık.O zamanlarda personel giderlerinin arttırılmsı için eylemler yapılmalıydı.Şimdi eylemi düzenleyen sendikalar ya bütçe nedir bilmiyorlar ya da samimi değiller orası meçhul.Ha şimdi arkadaşlar diyecek ki o kaleme para aktarsınlar, nerden?yok tabi.son 9 yılda sözde IMF'ye bağlı değiller memur maaşları konusunda IMF politikalarından farklı ne yapıyorlar?Daha yazacak çok şey var ama ne kendi nede sizlerin canını sıkmak istemem.
Saygılarımla...

Başbakanın şimdiye kadar geri adım attığı görülmüş bir şey değil sanırım

çıkıp "öğretmenlerin çalışma saatleriyle ilgili eksik bilgi verdim, yanlış bir değerlendirme oldu bütün camiadan özür dilerim" der mi, hiç sanmıyorum

öğretmenler ya bu sözleri yutacak, ya da istediğini alana kadar mücadele edecek, özürle olmazsa yeterli bir ek ödemeyle karşılık verilecek

ne yapılacaksa bu 2 haftada yapılacak araya yaz girdi mi her şey unutulur, malum hafızası zayıf bir toplumuz azcık

netame' Alıntı:
Başbakanın şimdiye kadar geri adım attığı görülmüş bir şey değil sanırım

çıkıp "öğretmenlerin çalışma saatleriyle ilgili eksik bilgi verdim, yanlış bir değerlendirme oldu bütün camiadan özür dilerim" der mi, hiç sanmıyorum

öğretmenler ya bu sözleri yutacak, ya da istediğini alana kadar mücadele edecek, özürle olmazsa yeterli bir ek ödemeyle karşılık verilecek

ne yapılacaksa bu 2 haftada yapılacak araya yaz girdi mi her şey unutulur, malum hafızası zayıf bir toplumuz azcık
SD 133 Mhz RAM'de bile bu millettekinden daha fazla hafıza kapasitesi var hocam. Bu millet neleri unutmadı ki!

BBNET
Geri