hakanyandım
Üye
Şimdi Aracı üzerimize alma işlemi nasıl oluyor? sadece noter mi ve ne kadara mal oluyor?
aracı üzerine alma kolay noterden işlem bitiyor, vaktin varsa diğer işlenlerle uğraşabilirsin 2-3 günde plaka ruhsat dahil herşeyi yaptırırsın, ama bence uğraşmaya değmez ıspartada sigortacıya 15 lira +1 paket winston sigaraya(ilk benim aracı çıkarması için) 1 günde yaptırmıştımclick' Alıntı:şöförler odasına gidiyorsun form gibi şeyler alıp bilgisayarda doldurup çıktı alıyorsun. sonra trafik tescile gidip formu verip bekliyorsun. plaka deişecekse bir daha gidyorsun şöförler odasına. ama sen öle yapma sigortacıya git 30 liraya hallederler. sıra felan da beklemessin.
hgx2' Alıntı:aracı üzerine alma kolay noterden işlem bitiyor, vaktin varsa diğer işlenlerle uğraşabilirsin 2-3 günde plaka ruhsat dahil herşeyi yaptırırsın ama bende click hocam gibi düşünüyorum, uğraşmaya değmez ıspartada sigortacıya 15 lira +1 paket winston sigaraya(ilk benim aracı çıkarması için) 1 günde yaptırmıştımclick' Alıntı:şöförler odasına gidiyorsun form gibi şeyler alıp bilgisayarda doldurup çıktı alıyorsun. sonra trafik tescile gidip formu verip bekliyorsun. plaka deişecekse bir daha gidyorsun şöförler odasına. ama sen öle yapma sigortacıya git 30 liraya hallederler. sıra felan da beklemessin.
yolcuhan' Alıntı:İşiniz sadece noterle ve maliyeti 70 küsür lira. (Plaka değişmeyecek ise)
Ruhsat ise; 1 ay civarı bir süre sonra adresinize geliyor imiş.