Şimdi Aracı üzerimize alma işlemi nasıl oluyor?

Kodla Büyü
İşiniz sadece noterle ve maliyeti 70 küsür lira. (Plaka değişmeyecek ise)
Ruhsat ise; 1 ay civarı bir süre sonra adresinize geliyor imiş.

şöförler odasına gidiyorsun form gibi şeyler alıp bilgisayarda doldurup çıktı alıyorsun. sonra trafik tescile gidip formu verip bekliyorsun. plaka deişecekse bir daha gidyorsun şöförler odasına. ama sen öle yapma sigortacıya git 30 liraya hallederler. sıra felan da beklemessin.

click' Alıntı:
şöförler odasına gidiyorsun form gibi şeyler alıp bilgisayarda doldurup çıktı alıyorsun. sonra trafik tescile gidip formu verip bekliyorsun. plaka deişecekse bir daha gidyorsun şöförler odasına. ama sen öle yapma sigortacıya git 30 liraya hallederler. sıra felan da beklemessin.
aracı üzerine alma kolay noterden işlem bitiyor, vaktin varsa diğer işlenlerle uğraşabilirsin 2-3 günde plaka ruhsat dahil herşeyi yaptırırsın, ama bence uğraşmaya değmez ıspartada sigortacıya 15 lira +1 paket winston sigaraya(ilk benim aracı çıkarması için) 1 günde yaptırmıştım

hgx2' Alıntı:
click' Alıntı:
aracı üzerine alma kolay noterden işlem bitiyor, vaktin varsa diğer işlenlerle uğraşabilirsin 2-3 günde plaka ruhsat dahil herşeyi yaptırırsın ama bende click hocam gibi düşünüyorum, uğraşmaya değmez ıspartada sigortacıya 15 lira +1 paket winston sigaraya(ilk benim aracı çıkarması için) 1 günde yaptırmıştım

yolcuhan' Alıntı:
İşiniz sadece noterle ve maliyeti 70 küsür lira. (Plaka değişmeyecek ise)
Ruhsat ise; 1 ay civarı bir süre sonra adresinize geliyor imiş.

hocamızın dediği gibi.
ben aracımı yeni sattım. notere gittik satışı yaptık. plakayı değişmedik. 70 TL masraf oldu. işler bitti. arkadaş gidip yeni ruhsatını trafikten alacak. eskisi gibi bi yerlere gitme yok artık.

bundan bir sene önce yaklaşık 300 liraya yakın para harcadım.
git gel uğraşmakta cabası..

BBNET
Geri