Şişme futbolcu mu?

Kodla Büyü
Top sürme, yaratıcılık, aldatma-çalım çok iyi. Fizik gücü çok iyi değil, çok hızlı değil, dayanıklılık vasat. Kısaca messi, ronaldo değil.

Hadi biz futboldan anlamıyoruz diyelim, adam ispanya şampiyonu olmuş, şampiyonlar liginde final oynamış takımın 10 numaralı formasını giyiyor ve de genellikle ilk 11 de bu adamlarda mi futboldan anlamıyor.

erakcora' Alıntı:
Top sürme, yaratıcılık, aldatma-çalım çok iyi. Fizik gücü çok iyi değil, çok hızlı değil, dayanıklılık vasat. Kısaca messi, ronaldo değil.
Ben de onu diyorum.Türkiyede sanki messiyle yarisa n bi adammis gibi gosteriliyor,ya da bizden biri oldugu icin biz oyle istiyoruz ama gercek,
Messi 31 mac 28 gol 14 asist
Arda 30 mac 3 gol 4 asist

Bir FENERBAHÇELİ olarak EVET iyi bir oyuncu diyor ve kendisiyle gurur duyuyorum. Bütün genö yeteneklerimizin ücreti çok yüksek olmasa bile avrupaya gitmesi taraftarıyım. Eğer kendiside çabalarsa çok şey katıyor. Adamların antremanlarının bile bizimkinden 4-5 gömlek üstün olduğunu düşünüyorum. Emre'de bir 6 aylığına atleticoya gitmişti, giderken adamın formu rezildi, döndüğünde sanki adama sihirli değnek dokunmuş gibiydi... Salih, Semih Kaya, Bursadan Enes v.b. mümkünse hepsinin avrupada isteyen kulüplere verilmesi taraftarıyım...

Küçük bir örnekleme yapayım site hakkında, Ardanın performanslarını kıyasladım diğer oyuncularla. Hız konusunda sadece, sonuçlar ilginç geldi bana.
Arda 5.5
Alper Potuk 4.5
Bruno Alves 5.5
Pierre Webo 6
Emenike 6.5
Xabi Alonso 6.5

Alper 4.5 hızında Webo 6 hızındaysa, Emenike Xabi Alonso kadar hızlıysa yorum sizin :D
Bu sitede yazılan istatistiklere kesinlikle kulak vermem ben.

BBNET
Geri