Okulda idareciyim. 2 gün yıllık izin almam halinde haftasonuyla birlikte kendi ailemle arabayla şehir dışına gidebiliyor muyum? İstanbul'dan Yalova, İzmir vs.
Hocam 155i arayın sorun, en net cevabı ordan öğrenirsiniz.Okulda idareciyim. 2 gün yıllık izin almam halinde haftasonuyla birlikte kendi ailemle arabayla şehir dışına gidebiliyor muyum? İstanbul'dan Yalova, İzmir vs.
Okulda idareciyim. 2 gün yıllık izin almam halinde haftasonuyla birlikte kendi ailemle arabayla şehir dışına gidebiliyor muyum? İstanbul'dan Yalova, İzmir vs.
Yurtdışına çıksın hocam daha az uğraşır yaSokağa çıkma yasağı yokken yola çıkın, şehirden çıkmadan yakıt alın, fişte adınız görünsün, kredi kartı slip de olur. Gittiğiniz yerden 5 gün içinde, geri dönmek için e devlet üzerinden başvurun. Kalacak yeri olmayanlar kategorisinden. Eke de şehirden çıkmadan önce aldığınız kart slipini ekleyin, birde personel kimliğinizi. Tatilde nerede iseniz dönmeden bir gün önce bulunduğunuz yerin ilçe kaymakamlığı na başvuracaksınız. Açıklama bölümüne yanınızda bulunan aile bireylerinin kimlik numaralarını ekleyin.
Yakalanmadan çıkmak riskini almak daha mı iyi? Kaymakamlığa başvurmak neden?Sokağa çıkma yasağı yokken yola çıkın, şehirden çıkmadan yakıt alın, fişte adınız görünsün, kredi kartı slip de olur. Gittiğiniz yerden 5 gün içinde, geri dönmek için e devlet üzerinden başvurun. Kalacak yeri olmayanlar kategorisinden. Eke de şehirden çıkmadan önce aldığınız kart slipini ekleyin, birde personel kimliğinizi. Tatilde nerede iseniz dönmeden bir gün önce bulunduğunuz yerin ilçe kaymakamlığı na başvuracaksınız. Açıklama bölümüne yanınızda bulunan aile bireylerinin kimlik numaralarını ekleyin.
Aynen kimlikle Ukrayna'ya uçayım.Yurtdışına çıksın hocam daha az uğraşır ya![]()
Yakalanmadan çıkmak riskini almak daha mı iyi? Kaymakamlığa başvurmak neden?
@metafor Hocam eğer seyahat için bunların yapılması gerekiyorsa kölelik düzeni çoktan başlamış demektir.
Peki bulunduğu yere son beş gün içinde gelindiyse neden geldiniz diye soruyorlar mı?
Veya sokağa çıkma yasağı olmayan gün ve saatlerde şehir dışına arabayla çıkmak da yasak mı?
bende mugladan izmire gideceğim ,tedavı için sık sık gidiyorum zaten..bu durumda izin lazım mı bizede acaba ..Kendi ülkemde çektiğim skntılar şaka gibi
E-devletten izin başvurusu yapın. Belge yüklemesi ister. Randevunun ekran alıntısını yükleyin. Babama izin alırken öyle yaptım. Annem konyaya kontrole gidecekti. Randevuyu yükledim. Açıklama kısmına araç plakasını ve refakatçi ve araç sürücüsü olarak babamı ve kimlik bilgilerini de yazdım. Onayladılar hemen.bende mugladan izmire gideceğim ,tedavı için sık sık gidiyorum zaten..bu durumda izin lazım mı bizede acaba ..Kendi ülkemde çektiğim skntılar şaka gibi
Artık gerek kalmadı şehirler arası yasaklar tekrar geri geldi
Doğru anlamışsın hocam. Panik yok, serbest saatlerde dilediğiniz gibi seyahat edebilirsinizEkli dosyayı görüntüle 69585
3. Maddeye göre gündüz serbest, gece ve haftasonu seyahat etmek yasak ben öyle anladım yanlış mı anladım acaba?![]()
yasaklar ger geldi ama gündüz serbest. serbest olabilir ama dönüşte ne olacağı belli olamaz. Süre uzar yetişemezseniz tedbirli olmakta fayda var. yada acilen gece gitmeniz gerekirse izin almanız gerekli. Yasak gelmesi ölürsen öl çıkamazsın manasında değil. Ben geçen sene bahar da nisan gibi 65 yaş üstüne tamamen yasakken bile izin aldım annemin kontrole gidebilmesi için. Kışın kayınbabam doktora gitti göz izin aldı. 2 hafta evvel babamı memleketten konyaya sevk ettiler ambulansla gitti. Ben başka şehirden saat 20'de komisyondan izin aldım gittim.Artık gerek kalmadı şehirler arası yasaklar tekrar geri geldi
serbest saatlerde evet gidebilirsiniz ama dönüşte yasak saatine denk gelirse sıkıntı çıkabilir o sebeple her ihtimale karşı izin almada fayda var eğer böyle bir durum varsa. yada gidilen yerde ikamet edilirse sorun yok sokağa çıkmadıkça yasak saatinde.Ekli dosyayı görüntüle 69585
3. Maddeye göre gündüz serbest, gece ve haftasonu seyahat etmek yasak ben öyle anladım yanlış mı anladım acaba?![]()