Şehir Merkezlerine Uzak İlçe veya Kasabalarda Görev Yapma

Kodla Büyü
bir öğretmen için olabilecek en kötü durum yola gidip gelmektir benim açımdan.. 2 sene 40+40 gittim, ömrümden ömür gitti... özellikle öğretmen servislerinde yolculuk yapmak hayatımda yaşadığım en büyük zulüm... kendi arabanla bir noktaya kadar sıkıntı olmayabilir...

şehir merkezi dışında çalışmam diye işaretledim, benim görüşüm okulun yakınında ev tutabileceğim bir yer olması yönünde. Yürüyerek gidemediğim işi napayım :D

Şehre göre değişir elbette ama 10 km gitmek çok da problem olmaz diye düşünüyorum...

yolun cinsi de önemli tabi. düz yol olsun 50 km gidilir yarım saat 45 dakkaya. ama o 50 km dağ yoluysa 1buçuk saat yapar..

loperselim' Alıntı:
yolun cinsi de önemli tabi. düz yol olsun 50 km gidilir yarım saat 45 dakkaya. ama o 50 km dağ yoluysa 1buçuk saat yapar..

hakkaten yol var yol var kars sarıkamıs arası 50 km 20 dakıkada gıdıyosun rallı gıbı ama bıde kars kagızman arası var 1.30 saatte gelebılırsenız opup basınıza koyun ucurum her yer zatenkus ucaz kervan gecmez kar kıs boran
yolun nerde ve hangı sartlarda oldugu cok onemlı
ben 50+50 ye razıyım zıra uzaklık problem degıl yeterkı ulasım dert olmasın batıda bır yerler var bıldıgım gunde sadece bır otobus kalkıyor yetısebılırsen yada araba gıtmez kımse ugramaz dogusu batısı farketmez yol yol olsun yeter

bende 50 km gidip geldim baya kötüydü yoluna göre değişiyor tabi şimdide 35 gidiyorum çok rahatım

Günde 30 dk+30 dk 1 saati geçmeyecek şekilde yolculuk yapmanın hiçbir olumsuz yanı olmaz diye düşünüyorum...

Yol güzelse 60+60 gidilir (büyük bir zaman kaybı da var elbette); fakat dönemeçli, inişli-çıkışlı ise 10+10'dan fazlası öldürür.

Hocam bende 2 yıldır 100 km (50 + 50) gidip geliyorum. Yolumuzda kötü iki yıldır çalışma var. Minibüslerde gerçekten zaman zaman çok sıkıntı yaşıyorsun ama ne yapalım iş güç gidip gelecez diyerek katlanıyoruz. Zamanla alışılıyo ama ne olursa olsun çok uzak olmamalı bence!!!

BBNET
Geri