Şarj girişi bozuk tablet

Kodla Büyü

blgsyrci

Aktif Üye
Bu hafta tableri dağıttık daha ilk dakikasında şarj yerleri bozuk çıktı yada öğrenciler zorladığı için kırılmışlar. Arıza kaydı yapacağız ama büyük ihtimal kullanıcı hatası diyecek. Tahmini ne kadar ücret talep ederler bazı öğrenciler biz 20 tl hallederiz dediler. Ben de garanti kapsamından çıkmasını istemediğim için öğrencilere dışardan yaptırın diyemedim. Bu konuda siz nasıl bir yol izliyorsunuz.

Biraz önce aynı durumda bir tabletin arıza kaydını açtım hocam bakalım servis ne diyecek şarj girişi kırık yerine problemli yazdım ama sanırım yemezler :)

Servise şarj girişi deformasyona uğramış tableti gönderdim Tamir ücreti olarak 56 tl istediklerine dair modül üzerinden bilgi girişi yapmışlar. Bakalım nasıl olacak. :o
Bugün sistemde parayi odemedigimiz halde ücretin ödendiği ve tamir sürecinin devam ettiği yazilmis ben bu isi anlamadim. Bekleyip ne olacagini göreceğiz

para almamaları lazım. suç tamamen GM ın suçu... kabloya dikkatli bakarsanız kablodan kaynaklanıyor. sırf para almak için ucunu değişik yapmışlar. başka bir micro usb ucu ile karşılaştırın , tabletinkinde çıkıntılar olduğunu farkedeceksiniz. diğerlerinde zorlasanız bile birşey olmazken bu çıkıntı sayesinde azcık ters yönde zorladığınızda o çıkıntı içteki bakır girişi yamultuyor !

P3pW5v.jpg

anlatabildim umarım

işin ilginç tarafı 70 tane öğretmen tabletinde sorun yok ama öğrenci tabletlerinin çoğunda arıza var.

Bizim okulda da aynı durum oldu.Şarj girişi deforme olmuştu.Geçen hafta servise gönderdim 56 tl ücret istediler.Öğrenci ödedi parayı tamir edip kargoya vermişler.

bizim bir kaç öğrencide de aynı problem çıktı... pybsye kaydı girdikten sonra tabletleri almaya gelen olacak mı peki yoksa biz mi kargoya verip göndereceğiz... ?

BBNET
Geri