Sayın hocam herkes söyleneni alır biçer istediği gibi kullanır. Onun üstüne yaptığı açıklamayı da paylaşsaydınız keşke.hiç şike yapmadığını maçı hakemler sayesinde kurtarmadığını bilerek oyuncuların penaltı için yere kendini atmadığını yani demem o ki Ryan Babel in dediği gibi şanslıydık hakem sayesinde demiyorsan. hakkınız ile aldığını düşünüyorsan Galatasaray a tebrikler dilerim ...
Galatasaray da hakem ve federasyona rağmen diyorsa diyecek hiçbir şey yok. Şaka yaptığınızı düşünüyorumTebrikler Galatasaray... Sadece rakiplerini değil hakemleri ve federasyonu da yenerek şampiyon oldu.
Galatasaray da hakem ve federasyona rağmen diyorsa diyecek hiçbir şey yok. Şaka yaptığınızı düşünüyorum![]()
bunu atmasam olmazFenerlisin galiba
Şampiyonluk olsunda nasıl olursa olsun diyen bir camiadanda daha fazlası gelmezdi zaten. Tenekeleriniz sizin olsun sayın hocam. Mutluluklarbunu atmasam olmaz![]()
Sayın hocam herkes söyleneni alır biçer istediği gibi kullanır. Onun üstüne yaptığı açıklamayı da paylaşsaydınız keşke.
Yükleniyor...
oxu.az
Ayrıca ligde bu sezon hiç kırmızı kart görmeyen takım kim mesala. Hakem kararları kime daha fazla yaramış tartışılır. Yöneticilerin kendi başarısızlıklarını kamufule etmek için söylediği şeylere inanmamalısınız.![]()
Komutanları kaptanları mert hakan olan camiadan saygı bekleme hocam.hemen bel altı vuracaksanız olmaz hocam. kazanırken de kaybederken de eğlenmeyi bilmek lazım. seviyeye karaktere gireceksek rakibin burnunu sıkan hocanın taraftarı da bu kadar olur der geçeriz![]()
Seni tebrik eden rakibine ağlama demek hiciv mi oluyor. Terbiye burun sıkmakla olmadığı gibi hakemleri tehdit etmekle,yüzlerce kişinin karşısına geçip küfür ettirmeklede olmuyor evet. Neyse ben uzatmak istemiyorum artık. Dediğim gibi size teneke olsunda terbiyeymiş,insanlıkmış,kul hakkıymış hak getirekazanırken de kaybederken de eğlenmeyi bilmek lazım. seviyeye karaktere gireceksek rakibin burnunu sıkan hocanın taraftarı da bu kadar olur der geçeriz![]()
Beşiktaşlıyım . Dediğimi söylemek için beşiktaşlı yada fenerli olmama gerek yok futbol sever olmak kafi. Beşiktaş'a kaç yıldır yapılan haksızlıklar ortada ama gs'liler kadar dert yanmıyor.Fenerlisin galiba
Önemli olan içerik hocam. Senin için düzelttim farklı siteden bağlantı ekledim.pardon hocam aoxu.az virüslü site ismi gibi normal bir sitede yok muydu. hocam şike yapılmış kupa alınmış millet yabancı takımların maçlarını izlemeye başlamış. ne gerek var. bu saatten sonrasına..
Beşiktaşlıyım . Dediğimi söylemek için beşiktaşlı yada fenerli olmama gerek yok futbol sever olmak kafi. Beşiktaş'a kaç yıldır yapılan haksızlıklar ortada ama gs'liler kadar dert yanmıyor.
Haklısınızdır tam hatırlayamadım o maçı, beşiktaş'a da hakemler destek çıkmıştır doğrudur. Benim takıldığım hakem ve federasyona rağmen söyleminiz. Neyse uzatmaya gerek yok iyi günler...Hatay'ın harika sezonunda 7 golü nasıl atmıştı takım ?? Veya UEFA'nın resmi sitesinde ki yazı nedir acaba...