Şampiyon galatasaray

Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.
Bir fenerbahçe taraftarı olarak gs ı tebrik ederim. Evet üzülüyorum evet yapı var evet haksızlık var hemde dibine kadar var. Ama geçmiştede bu böyleydi. Fenerbahçenin şampiyon olduğu sezonlara bakın gs-bjk kadro kalitesi 100 üzerinden 60 sa fenerin 80 dir. Yani fener şampiyonluk istiyorsa kadro kalitesi fersah fersah gs nin üzerinde olmalıdır. Çünkü fenerin şampiyonluk yolu zordur. Hakemler zorlar,federasyon zorlar,bazı anadolu takımları canını dişine takar zorlar vs vs. Hangi fenerli son 3 sezonda kadro kalitemiz gs den iyiydi diyebiliyor?muslera seviyesinde iyi bir kaleci nezamandır var bizde? Veyahut en son nezaman icardi-osimhen seviyesinde bir forvetimiz oldu. Bu ligin bugu forvet ve kalecidir. Neyse çok uzattım. Gs ı tekrar tebrik ederim. Son söz olarakta:ALİ KOÇ İSTİFA!!!

hiç şike yapmadığını maçı hakemler sayesinde kurtarmadığını bilerek oyuncuların penaltı için yere kendini atmadığını yani demem o ki Ryan Babel in dediği gibi şanslıydık hakem sayesinde demiyorsan. hakkınız ile aldığını düşünüyorsan Galatasaray a tebrikler dilerim ...

Sayın hocam herkes söyleneni alır biçer istediği gibi kullanır. Onun üstüne yaptığı açıklamayı da paylaşsaydınız keşke.

Ayrıca ligde bu sezon hiç kırmızı kart görmeyen takım kim mesala. Hakem kararları kime daha fazla yaramış tartışılır. Yöneticilerin kendi başarısızlıklarını kamufule etmek için söylediği şeylere inanmamalısınız. 😀

Son düzenleme:
Benim nazarımda süper ligin geçerliliği kalmamıştır. Top falan oynandığı da yok. 3 senedir rekor üstüne rekor kıran takım young boys a Ukrayna takımına falan eleniyor. Bu hiç mantıklı değil. Beşiktaş'ımızın da durumu hiç iç açıcı değil zaten. Rafa var da Allah'tan oturup maç izleyebiliyoruz.

Tebrikler Galatasaray. Yeniden üç sene üst üste şampiyon olduk. Kupasızlar meyve veren ağacı taşlayacağına kendine baksın. Müzmin ikinciler önce Ceko, Nesri, Cenk Tosun varken Osimhen'i nerede oynatacakları konusunda futbol bilgisine sahip olsunlar. Sonra da son şampiyonlukta doğan çocuklar ortaokula başladığı halde yeni kupa getirememiş başkanlara gitme sana muhtacız diye tribünlerde ağlamasınlar. Yoksa o çocuklar askere de gidip gelecek. Köklü kulüplerimizden Beşiktaş'a da aklı başında başkan ve yönetim kadroları gelsin. Genel kurulda hakaretler, küfürler, yumruklaşmalar filan derken lig gitti. Kulüplerimizin Avrupada ses getirmesi için daha çok çalışmaları lazım. Bu arada kuzeyin kralı Samsunsporu tebrik ederim. Yoklukların içinden gelerek üçüncülük mücadelesine girdiler. Seneye Avrupada da iyi işler yaparlar umarım.

Trabzonlu gibi görünüp, gizli fenerli olan hacıosmanoğlu dahil tüm unsurlarla feneri destekleyen yapıya rağmen cimbomum dede parası yemekten başka başarısı olmayanları yine tokatlamıştır. Ayrıca bjk liler bilong sezonunda nasıl ittirilerek şampiyon olduklarını unutmasınlar.

kazanırken de kaybederken de eğlenmeyi bilmek lazım. seviyeye karaktere gireceksek rakibin burnunu sıkan hocanın taraftarı da bu kadar olur der geçeriz :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sayın hocam herkes söyleneni alır biçer istediği gibi kullanır. Onun üstüne yaptığı açıklamayı da paylaşsaydınız keşke.

Ayrıca ligde bu sezon hiç kırmızı kart görmeyen takım kim mesala. Hakem kararları kime daha fazla yaramış tartışılır. Yöneticilerin kendi başarısızlıklarını kamufule etmek için söylediği şeylere inanmamalısınız. 😀

pardon hocam aoxu.az virüslü site ismi gibi normal bir sitede yok muydu. hocam şike yapılmış kupa alınmış millet yabancı takımların maçlarını izlemeye başlamış. ne gerek var. bu saatten sonrasına..

hemen bel altı vuracaksanız olmaz hocam. kazanırken de kaybederken de eğlenmeyi bilmek lazım. seviyeye karaktere gireceksek rakibin burnunu sıkan hocanın taraftarı da bu kadar olur der geçeriz :D
Komutanları kaptanları mert hakan olan camiadan saygı bekleme hocam.

kazanırken de kaybederken de eğlenmeyi bilmek lazım. seviyeye karaktere gireceksek rakibin burnunu sıkan hocanın taraftarı da bu kadar olur der geçeriz :D
Seni tebrik eden rakibine ağlama demek hiciv mi oluyor. Terbiye burun sıkmakla olmadığı gibi hakemleri tehdit etmekle,yüzlerce kişinin karşısına geçip küfür ettirmeklede olmuyor evet. Neyse ben uzatmak istemiyorum artık. Dediğim gibi size teneke olsunda terbiyeymiş,insanlıkmış,kul hakkıymış hak getire

Adam 7 senede sadece bir Türkiye kupası alarak varlık göstermiş ona rağmen halen Galatasaray'a çamur atmak saçma geldi bana. :) Ayrıca bunları bir Elazığspor taraftarı olarak yazıyorum. En yakın rakibini eze eze şampiyon Glatasaray'ı tebrik ediyorum...

Beşiktaşlıyım . Dediğimi söylemek için beşiktaşlı yada fenerli olmama gerek yok futbol sever olmak kafi. Beşiktaş'a kaç yıldır yapılan haksızlıklar ortada ama gs'liler kadar dert yanmıyor.

Hatay'ın harika sezonunda 7 golü nasıl atmıştı takım ?? Veya UEFA'nın resmi sitesinde ki yazı nedir acaba...

Hatay'ın harika sezonunda 7 golü nasıl atmıştı takım ?? Veya UEFA'nın resmi sitesinde ki yazı nedir acaba...
Haklısınızdır tam hatırlayamadım o maçı, beşiktaş'a da hakemler destek çıkmıştır doğrudur. Benim takıldığım hakem ve federasyona rağmen söyleminiz. Neyse uzatmaya gerek yok iyi günler...

fenerbahçeliler nedense bazı konuları ya duymazdan geliyor ya da bilerek konuşmayarak unutulacağını zannediyor
bu sezon kırmızı kart görmeyen takım hangisi?
gelecek hafta oynayacağı rakiplerin en önemli oyuncularının cezalı bırakıldığı takım hangisi?
hocası kendi hocasının eskiden yardımcılığını yapıp onunla oynayacağı zaman en tehlikeli oyuncularının yedek bırakıldığı takım hangisi?
en zor maça yabancı hakem isteyip isteği kabul edilen hatta bizzat hakemi ayarlayan takım hangisi?
her türlü rezillik yapmalarına rağmen ceza almayan takım hangisi?

bir de bu takım şampiyonluğu hakediyorsa neden avrupada başarılı olamıyor masalı var. gören de galatasaray hariç diğer takımlar avrupada çok başarılı zannedecek

fenerbahçe bu şekilde destek gördüğü sezonda bile şampiyon olamadıysa şapkayı önüne koyup nerede hata yaptığını düşünmeli

Son düzenleme:
Durum
Konu kilitlenmiştir.
BBNET
Geri