Şampiyon galatasaray

Kodla Büyü

mnn

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Öncelikle şampiyon olan Galatasaray'ı canı gönülden kutluyorum...son haftaya kadar bu yarışta mücadele eden takımlarımıza gelecek sene için başarılar dilerim..cim bom gs şampiyon!!!!:)

hiç şike yapmadığını maçı hakemler sayesinde kurtarmadığını bilerek oyuncuların penaltı için yere kendini atmadığını yani demem o ki Ryan Babel in dediği gibi şanslıydık hakem sayesinde demiyorsan. hakkınız ile aldığını düşünüyorsan Galatasaray a tebrikler dilerim ...

Bir fenerbahçe taraftarı olarak gs ı tebrik ederim. Evet üzülüyorum evet yapı var evet haksızlık var hemde dibine kadar var. Ama geçmiştede bu böyleydi. Fenerbahçenin şampiyon olduğu sezonlara bakın gs-bjk kadro kalitesi 100 üzerinden 60 sa fenerin 80 dir. Yani fener şampiyonluk istiyorsa kadro kalitesi fersah fersah gs nin üzerinde olmalıdır. Çünkü fenerin şampiyonluk yolu zordur. Hakemler zorlar,federasyon zorlar,bazı anadolu takımları canını dişine takar zorlar vs vs. Hangi fenerli son 3 sezonda kadro kalitemiz gs den iyiydi diyebiliyor?muslera seviyesinde iyi bir kaleci nezamandır var bizde? Veyahut en son nezaman icardi-osimhen seviyesinde bir forvetimiz oldu. Bu ligin bugu forvet ve kalecidir. Neyse çok uzattım. Gs ı tekrar tebrik ederim. Son söz olarakta:ALİ KOÇ İSTİFA!!!

Tebrikler Galatasaray... Sadece rakiplerini değil hakemleri ve federasyonu da yenerek şampiyon oldu.

BBNET
Geri