ŞÖK (e-okul)???

Kodla Büyü

muhalif33

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
e okulda ŞÖKde kalan ve geçen öğrenciler için 3 görüş istiyor. rehber öğretmen, şök kurulu değerlendirmesi ve okul rehber öğretmen.

Bu görüşlere ne yazmak gerekiyor?

Öğrenci bir üst sınıfa geçirilecekse : Öğrenci okul kurallarına uymakta ve derslerde gayret göstermektedir. Öğrencinin 2015-2016 eğitim öğretim yılında bir üst sınıfa geçmesi uygundur. gibi bir cümle yazdım bir öğrenci için bugün. Umarım faydalı olmuştur.

msi' Alıntı:
Öğrenci bir üst sınıfa geçirilecekse : Öğrenci okul kurallarına uymakta ve derslerde gayret göstermektedir. Öğrencinin 2015-2016 eğitim öğretim yılında bir üst sınıfa geçmesi uygundur. gibi bir cümle yazdım bir öğrenci için bugün. Umarım faydalı olmuştur.

tşk. görüşler öğretmen şifresiyle mi yoksa idare şifresiyle mi yazılır.

Kısaca; "BİR ÜST SINIFA GEÇMESİ UYGUNDUR."
ifadesi uygundur.
Az önce 62 öğrenciye bu işlemi yaptım :)
Bu iş idarecinin sorumluluğundadır.

Şube öğretmenler kurulu

MADDE 36

(3) Şube öğretmenler kurulunda; şubedeki öğrencilerin kişilik, beslenme, sağlık, sosyal ilişkilerinin yanı sıra bu Yönetmeliğin 31 inci maddesi hükmü gereğince, başarıları ile ailenin ekonomik durumu değerlendirilerek alınacak önlemler görüşülür ve alınan kararlar, uygulanmak üzere şube öğretmenler kurulu karar defterine yazılır.

Buna göre işlem yapılması gerekir. Sınıf geçmesi uygun görülüyorsa "Üst sınıfa geçmesi uygundur." denilebilir.

BBNET
Geri