İzmir FOÇA da Saldırı..2 şehit..8 yaralı

Kodla Büyü

spider23

Süper Üye
Süper Üye
Bu ülke nereye gidiyor beyler..???kandil di hakkariydi şemdinliydi derken adamlar en batı da ki birliğe saldırılar düzenliyor..hükümet ne yapıyor??nasıl önlemler alıyor..SÖz dışında artık SOMUT adımlar görmek istiyoruz..bıoş laflar yerine RADİKAL adımlar bekliyoruz...gidişat kötü..pkk-bdp ve yardakçılarının gazları alınmadığı burunları sürtülüp belleri kırılmadığı sürece ülkemizi iyi şeyler beklemiyor...ama sayın başbakan durmadan darbe-muhtıra edebiyatı yapıp duruyor...nedense??????????????teröre ne zaman sıra gelecek ey hükümet ve sayın başbakan???

Mübarek Ramazan Ayında hergüne lanet okuyarak başlıyorum yeter artık.. Kendi insanlarımızı koruyamıyorken sağdan soldan hain sığınmacı topluyoruz sonumuzu hiç iyi görmüyorum..

Terör örgütünün son çırpınışları. Terörle mücadele iyi gidiyor. Bıçak kemiğe dayandı. Geniş çaplı operasyonlar başlatıldı. Kederli aileye taziyelerini sundular.Devlet erkanı tüm kadro cenazedeki yerini aldı. Şehitler ölmez vatan bölünmez. İstikrarı bozmak isteyen iç ve dış güçlerin oyunları. Ergenekon bıdı bıdı...Bu sözleri halen yiyen gerizekalılar oldukça bu memlekette gram yol alamayacağız anlaşıldı.

f 16 lar havalandı...bölgede geniş çaplı operasyonlar yapılıyor...şehitlerimize Allah tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz...bu laflar artık canımızı sıkıyor..hele o gazimizi ayağında terlik, seke seke otobüsle yolladılar ya baba ocağına...onu hiç sindiremiyorum ya!!! ya biz ki ne savaşlar görmüş bir milletiz, biz ki ne düşmanları alt etmiş bir milletiz...pkk nın üstesinden niye gelemiyoruz :!: yazıklar olsun ya adamlar foça ya kadar gelmiş...

foça askeriyenin göz bebeği yerlerinden bir yer, denizden ve havadan kaçamayacağına göre, girişi ve çıkışı da tek bir karayoluyla olur, oralarda bile eylem yapma cesareti vermişsek adamlara, vah ki ne vah.

yetmez ama evet. hala anlamayan varmı ki bu adamların dertlerinin vatan değil başka şeyler olduğu. türk milleti diyorsunuzda oyunu menfaat icabı satan bir millet oldu bu millet. önceden değer yargıları çok farklıydı. ama helal olsun adamlara bu milleti bozuk para gibi harcadılar. iran dışişleri bakanı bişeyler bilerek konuşuyor. şimdilik onların dediklerini yapıyoruz. ırak ı işgal ederlerken yardım ettik. şimdi sıra süriyede. sözde bu adamlar bize müslümanlık öğretiyorlar. bu ülke emperyalist güçlerin yönetiminden çıktığı anda iç- savaşa hazır olun beyler. kafayı kuma gömmeye devam edin. çıkardığımızda çok geç olacak

Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin, mekanları cennet olsun ki zaten belli! :tr:

Yorumların hepsini alıp tek tek beğenmek istiyorum. Bukadar olumsuzluk arasında olumlu olan tek şey görüyorum ki, artık "Ekonomi iyi, terörle mücadele iyi, şu iyi, bu iyi..." naralarını atanları savunan yorumlar gelip durmuyor en azından. Tek ses olmaya başlıyor sanki insanlar. Yada eski naracılar, şakşakçılar Peygamber efendimizin hadisinde belirttiği "Haksızlık karşısında susan dilsiz ŞEYTAN"lara dönüşüyorlar. Eğer öyleyse zaten arkadaşımızın aşağıda belirttiği gibi;
Bol zehirli, az verimli ama BEDAVA kömürlerle bol ısılı, YÜREK SIZILI, ANAOCAĞINDAKİ KOR ATEŞLERLE kışa merhaba...

formator5555' Alıntı:
kış geliyor bir ton kömüre şeref satmaya devam

bu da gavur izmir'in teröre ve ASKERİMiZE yaklaşımı...
http://gundem.milliyet.com.tr/izmir-de- ... efault.htm

bu arada yaralılarımıza da En kısa sürede şifa diliyorum dilerim umarım Devlet onları da taburcu edip otobüsle ayağında terlikle ailelerine teslim etmez...
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/21186679.asp
şu tunuslu-libyalı-yemenli yaralı muhalifler için sağladığı imkanları kendi öz be öz ASKERİMİZE de sağlamayı akıl edebilirler mi emin de olamıyorum...ne de olsa bu ülkede her alanda erezyona DURMAK YOK aynen DEVAM...

Gavur (!) İzmir'de, Ege Üniversitesi Hastenesi ve Kızılay Kan Merkezlerine verilen kan şu an itibari ile 5.000 üniteyi aşmış durumda.

BBNET
Geri