F fenerligs Site Gezgini Mesajlar 84 25 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar btr görevlendirmeleri belli olmadı mı daha? Bilgisi olan var mı?
kisnorbo Aktif Üye Mesajlar 284 25 Eylül 2014 #2 geçen hafta perşembe belli oldu hocam. pazartesi itibariyle görevlere başladık.
F fenerligs Site Gezgini Mesajlar 84 25 Eylül 2014 #3 Elinizde liste varsa paylaşır mısınız yazısıyla beraber
kisnorbo Aktif Üye Mesajlar 284 30 Eylül 2014 #5 yanlışınız var hocam valilik oluru 22 eylülden itibaren... Ekli dosyalar valilik-oluru.rar valilik-oluru.rar 122.1 KB · Görüntüleme: 39 bt-rehber-ogretmen-listesi.rar bt-rehber-ogretmen-listesi.rar 454.8 KB · Görüntüleme: 54
hemenyardim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 707 30 Eylül 2014 #6 CosmoKRAMER' Alıntı: Gorevlendirme onaylandi ama baslama 2 ekimmis.... Genişletmek için tıkla ... -mış, -miş ... Böyle bir durum yok. 22 si itibari ile arkadaşlar görevlerine başladı.
CosmoKRAMER' Alıntı: Gorevlendirme onaylandi ama baslama 2 ekimmis.... Genişletmek için tıkla ... -mış, -miş ... Böyle bir durum yok. 22 si itibari ile arkadaşlar görevlerine başladı.
kisnorbo Aktif Üye Mesajlar 284 1 Ekim 2014 #11 CosmoKRAMER' Alıntı: müdür bana ekders yazmadı yazı var diye Genişletmek için tıkla ... hocam yazıyı göster ücretini al. hakkını ara...
CosmoKRAMER' Alıntı: müdür bana ekders yazmadı yazı var diye Genişletmek için tıkla ... hocam yazıyı göster ücretini al. hakkını ara...