pandorasbox' Alıntı:ben atandım. 2011 şubatta.
Bende resen atandım. Hatta okulumu bana sormadan il formatörü belirlemişti. Rezaletti.HASGUL' Alıntı:Evet bunu bende çok merak ediyorum il koordinatörleri resen atanmazsınız dediler ama acaba atanan oldu mu ona göre karar verelim.
Teşekkürler hocam bu bilgi iyi oldu.Bir okul buldum bakalım dilekçe vereceğim inşallah olur..sezginozturk' Alıntı:Bende resen atandım. Hatta okulumu bana sormadan il formatörü belirlemişti. Rezaletti.HASGUL' Alıntı:Evet bunu bende çok merak ediyorum il koordinatörleri resen atanmazsınız dediler ama acaba atanan oldu mu ona göre karar verelim.
nasıl iptal oldu dava mı açtınız?artemisem' Alıntı:Yaklaşık 1,5 yıldır norm fazlasıyım. Önce il sonra da ilçe tarafından usulsüz bir şekilde 2 defa farklı okullara resen atandım. Ama ikisi de iptal oldu.
Hala norm fazlasıyım ve bu kez kendim istekte bulundum, bakalım atayacaklar mı![]()