İstanbul Trafik Transit Geçis

Kodla Büyü

hanedantr

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaslar gelecek hafta mecburen boludan edirneye gideceğim ve İstanbuldan geçmek zorundayım malum koprulerde tamirat var saat koprüde olacak sekilde istanbulda olayım lutfen yardımcı olabilirseniz sevinirim bilenler yazarsa eğer esim ve bebeğimde yanımda oalcak tek olsam soru yok ama bebek olunca malum

harem'den araba vapuru ile eminonu, oradan sahil yolu ile mahmutbey veya alibeykoy uzerinden tem'e baglanabilirsin.

sagolun arkadaslar bana bir saat verin mesela 3te ist ol 2 de ol bende o saatte olacak sekilde cıkayım hareme giremem cunku ist icinde araba kullanmak istemiyorum arkadaslar

hocam bu hafta çalışmalar gece 12 den sonra başlıyormuş sabah geçerseniz sorun olmaz diye düşünüyorum

pazar gece geçiş yapacaksan 2'den sonra geçmeni tavsiye ederim çok beklememek için. Çünkü geçen hafta 1 de ümraniye'den halkalıya geçerken köprüde baya bir işkence çektim.
o anki köprü durumunu görebilmek için ise istanbul büyükşehir belediyenin trafik yoğunluğunu gösteren bir uygulaması var. Cep telefonuna kurup yol durumuna göre güzergah belirleyebilirsin kendine.
Pazar günü trafiğin yoğun olmasının sebebi pazar gecesi şile, yalova taraflarında yazlıkları olan istanbulluların pazar geceleri evlerine dönmesidir.
Buna dikkat edin bence.

sagolasın tavsiyen icin dedigin gibi yapacagım rica etsem birsey ogrenirseniz bana soylermisiniz buradan yada pm yoluyla

BBNET
Geri