D Dem80 Aktif Üye Mesajlar 110 3 Haziran 2019 #1 İstanbul il disi isteyecekler puanlarınız ve istediğiniz bölgeleri yazar mısınız
Ü Üye silindi 110801 Misafir 3 Haziran 2019 #3 Mühendislik tamamlama yapmak istiyorum. O yüzden Yıldız Teknik civarını tercih etmeyi düşünüyorum.
kodleon Site Gezgini Mesajlar 47 4 Haziran 2019 #4 istanbul düşünüyorum puan 65 önerisi tecrübesi olan yardım edebilir mi
BaRBaRYaN Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,690 6 Haziran 2019 #6 Ebdef' Alıntı: ... Genişletmek için tıkla ... .. bunu yazacağınıza neden önce siz puanınızı ve istediğiniz yerleri yazarak başlamıyorsunuz
Ebdef' Alıntı: ... Genişletmek için tıkla ... .. bunu yazacağınıza neden önce siz puanınızı ve istediğiniz yerleri yazarak başlamıyorsunuz
kaeii Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 860 25 Haziran 2019 #7 victory86' Alıntı: Puan 92 Anadolu yakası tercihen meslek lisesi Genişletmek için tıkla ... ATANABILDINIZ MI HOCAM ? BEN 91 ILE ATANAMADIM DA TERCIH LISTENIZI PAYLASABILIR MISNIZ
victory86' Alıntı: Puan 92 Anadolu yakası tercihen meslek lisesi Genişletmek için tıkla ... ATANABILDINIZ MI HOCAM ? BEN 91 ILE ATANAMADIM DA TERCIH LISTENIZI PAYLASABILIR MISNIZ