G Gök_Tuğ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 457 19 Ekim 2012 #3 Avcılardayım ve birşey hissetmedim... Gerçi tenefüs zili çalar çalmaz hergün sallanıyoruz da... Geçmiş olsun hocam inşAllah bu sallantıyla kalır...
Avcılardayım ve birşey hissetmedim... Gerçi tenefüs zili çalar çalmaz hergün sallanıyoruz da... Geçmiş olsun hocam inşAllah bu sallantıyla kalır...
S serkanaytekin Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 977 19 Ekim 2012 #5 3.8 Allah beterinden korusun
confrere Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 371 19 Ekim 2012 #6 3.8 miş... geçmiş olsun hocam... sadece bununla kalsın inş...
fahrican Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,392 19 Ekim 2012 #7 Hepimize geçmiş olsun. 11.17 de 3.8 le sallanmışız. http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst6.asp Dersteydim, labdaki keşmekeşte bir şey hissetmedim.
Hepimize geçmiş olsun. 11.17 de 3.8 le sallanmışız. http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst6.asp Dersteydim, labdaki keşmekeşte bir şey hissetmedim.
glimmer Üye Mesajlar 1,101 19 Ekim 2012 #8 dun gece aydın 5, küsüratını hatırlayamacağım sallanmıs. istanbuldakini hiissetmedim
klebsiella Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,201 19 Ekim 2012 #9 Merkez Büyükçekmece oldukça hissettim :|
kaybil Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,001 19 Ekim 2012 #10 deprem çevre illerden de hissedilmiş.. istanbul nasıl bir şehir ki ufak bir deprem bile çevre illerden hissedilebiliyor Allah ülkemizi milletimizi felaketlerden belalardan korusun(Amin)
deprem çevre illerden de hissedilmiş.. istanbul nasıl bir şehir ki ufak bir deprem bile çevre illerden hissedilebiliyor Allah ülkemizi milletimizi felaketlerden belalardan korusun(Amin)
bilisim43 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 325 19 Ekim 2012 #13 Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Amin.
okanformula Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 865 19 Ekim 2012 #14 Evet hissettim, aslında buldozer gibi bişey geçti sandım ama depremmiş haaa. Geçmiş olsun hepimize...
Evet hissettim, aslında buldozer gibi bişey geçti sandım ama depremmiş haaa. Geçmiş olsun hepimize...
E eferide Site Gezgini Mesajlar 42 19 Ekim 2012 #15 Az önce müdür yardımcısının odasında hissettim ama bizim okul araba geçince sallandığı için depreme yormamıştım. Demek depremmiş. Allah korusun bizim okul binası çok kötü o zaman.
Az önce müdür yardımcısının odasında hissettim ama bizim okul araba geçince sallandığı için depreme yormamıştım. Demek depremmiş. Allah korusun bizim okul binası çok kötü o zaman.