İstanbul İlİçi Bütün Okulların Sıralı Excel Listesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zodiac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi minnacık ekranda tercih yaparken teker teker açılır listeden bakmak zor oluyor okullara, kendim için hazırladığım istanbul için açılan bütün okulların excelde hazırlanmış süzgeçli liste var, isteyenler varsa yollayabilirim. bayağı kolaylaştırıyor tercih yapmayı :)

Ekli dosyalar

• Ilici2.jpg
    Ilici2.jpg
    59.1 KB · Görüntüleme: 1,832
  • 2013.Ist.Ilici.Excel.rar
    2013.Ist.Ilici.Excel.rar
    39.8 KB · Görüntüleme: 299
rar olarak sıkıştırıp ekleyebilirsiniz.

Yararlı bir çalışma olacaktır.

İstanbul - Bilişim Teknolojileri İliçi Bütün Okullar Excel dosyası eklenmiştir, umarım tercih yapacak olan arkadaşların & tabii ki benimde işime yarar, Bir teşekkürü unutmazsanız herhalde:)

zodiac' Alıntı:
hugo4545' Alıntı:
Hocam teşekkür ederim çok iyi oldu. İstanbul MEM'de yayınlanan ihtiyaç listesinin linkini de ben atayım. Tercihleri bu listeye göre yapmak lazım.
http://istanbul.meb.gov.tr/meb_iys_dosy ... kliste.xls

aynen hugo hocam, çok doğru söylüyorsunuz:) birbirimize yardım edersek bu şekilde işlerimiz daha kolay hallolur. birlikten kuvvet doğar:)

Çok haklısınız:) MEBBİS'te verilen okullar açık olsa çok iyi olacaktı. İl memde verilene okullar çok iyi okullar değil.

Çok haklısınız:) MEBBİS'te verilen okullar açık olsa çok iyi olacaktı. İl memde verilene okullar çok iyi okullar değil.

hocam sizinle Kadıköyde toplantıda karşılaşmıştık belki hatırlarsınız:) anadolu lisesine çıkmadı mı tayininiz? hangi tarafları istiyorsunuz siz?

Hocam anadolu lisesindeyim su an ama norm fazlası oldum bu sene 10 saat ders çıktı.resen atanmayacağımı bilsem tayin istemem.okulumdan memnundum.siz nerdendiniz çıkaramadım.

hugo4545' Alıntı:
Hocam anadolu lisesindeyim su an ama norm fazlası oldum bu sene 10 saat ders çıktı.resen atanmayacağımı bilsem tayin istemem.okulumdan memnundum.siz nerdendiniz çıkaramadım.

hocam fatih projesi toplantısı olmuştu kadıköy lisesinde orda tanışmıştık, istanbulda resen atama olma ihtimali çok az genelde öyle diyorlar üsttekiler ama siz bilirsiniz tabiiki.

Dersimiz ortaokullarda zorunlu olduktan sonra ihtiyaç ortaya çıkınca liselerde fazlalık olan bt öğretmenlerini ortaokullara kaydırmayı planlıyorlar. İl koord hocam resen atayacaklar dedi. Çelişkili olan durum ise liselere zorunlu olarak bt rehber görevlendirmesi yapılıyor fatih projesi için:)

hugo4545' Alıntı:
Dersimiz ortaokullarda zorunlu olduktan sonra ihtiyaç ortaya çıkınca liselerde fazlalık olan bt öğretmenlerini ortaokullara kaydırmayı planlıyorlar. İl koord hocam resen atayacaklar dedi. Çelişkili olan durum ise liselere zorunlu olarak bt rehber görevlendirmesi yapılıyor fatih projesi için:)
dediğiniz gibi olursa hocam bu verdiğiniz bilgi çok önemli oluyor gerçekten de, aynen hocam çok büyük çelişkiler var seneye ne olacak onuda Allah bilir bence.

BBNET
Geri