Hocam eğer Ankara'daysan ve nakit alacaksan, Kızılay Selanik Caddesindeki telefonculara bir bak derim. Bazen onların elinde GSM operatörlerinden alınmış ama kutusu daha açılmamış telefonlar olabiliyor, fiyatları da piyasaya göre oldukça uygun. Geçen yıl Ocak ayında ben Iphone 7 128 Gb aldım oradan bir telefoncudan, teknosada o dönem 4200 TL olan telefonu ben 3400 TL'ye almıştım. Kutusunu ben açtım, sadece telefon GSM operatöründen 10 gün önce alındığından garantisinden 10 gün geçmişti.Arkadaşlar iphone x bir çok sitede 6.099 tl fiyatı. Fakat gol d sitesinde 5.495 tl. Gol.ddan alışveriş yapan oldu mu? Güvenilir mi? Yani garanti olayı felan sıkıntı yaşayan oldu mu
teşekkürler hocam ilginizeGold'dan almayın ben telefon sipariş etmiştim gelmedi. 3 ay almadığım telefon için para iadesi diye beklettiler. En son banka aracılığıyla dilekçe yazıp banka parayı iade etti. Telefonlara bakmıyorlar, baksalar dahi geçiştiriyorlar. Alman hatadır.
evli ve çocuk sahibiyim, aylık kazancımızdan pahalı değil hocamBir çalışanın aylık kazancından daha pahalı telefon kullanmasını doğru bulnuyorum.
Evli ve çocuk sahibiyseniz bu biraz sorumsuzluk gibide olur bence.
Yanlış anlamayın hocam Gold battı, enayi adam arıyor![]()
evli ve çocuk sahibiyim, aylık kazancımızdan pahalı değil hocamteşekkür ediyorum yorumunuz için