T teacher_busra Site Gezgini Mesajlar 69 8 Kasım 2012 #1 İos unu güncelleyen var mı arkadaslar en son sürüme güncelledim ve güncellemeden sonra uygulamalar birden kapanıyor önce böyle bir sorunum yoktu sizde karşılaştınız mı yoksa benim telde mi problem var :s
İos unu güncelleyen var mı arkadaslar en son sürüme güncelledim ve güncellemeden sonra uygulamalar birden kapanıyor önce böyle bir sorunum yoktu sizde karşılaştınız mı yoksa benim telde mi problem var :s
shemonster Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 443 8 Kasım 2012 #2 ben güncelledim benim telefonumda servis dışı oldu
A atakom Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,325 8 Kasım 2012 #4 Güncelleme yaptım, herhangi bir sorun yok
T teacher_busra Site Gezgini Mesajlar 69 8 Kasım 2012 #6 Ama neden benim telim delirdi o zaman hiç kusursuz çalışıyordu iOS güncellemesinden sonra oldu aniden safari face veya diğer uygulamalar kapanıyor
Ama neden benim telim delirdi o zaman hiç kusursuz çalışıyordu iOS güncellemesinden sonra oldu aniden safari face veya diğer uygulamalar kapanıyor