A ashaxx Site Gezgini Mesajlar 74 20 Ocak 2013 #1 Arkadaşlar elinde integral değerlerini girdiğimizde grafiğini çizdiren yazılım varmı(sunucuda çalışacak script tarzda) program olarak matlab vb. yazılım var fakar amacım bir site içinde çalıştırmak scripti.
Arkadaşlar elinde integral değerlerini girdiğimizde grafiğini çizdiren yazılım varmı(sunucuda çalışacak script tarzda) program olarak matlab vb. yazılım var fakar amacım bir site içinde çalıştırmak scripti.
N NS_26 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 326 20 Ocak 2013 #3 google chart dene belki işini görür.ben grafik çizdirmek için kullanmıştım
A ashaxx Site Gezgini Mesajlar 74 20 Ocak 2013 #4 Nadir SERT' Alıntı: google chart dene belki işini görür.ben grafik çizdirmek için kullanmıştım Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam. Fakat bir script şekilinde lazım bana
Nadir SERT' Alıntı: google chart dene belki işini görür.ben grafik çizdirmek için kullanmıştım Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam. Fakat bir script şekilinde lazım bana
CadCam67 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 350 21 Ocak 2013 #5 www.fusioncharts.com/demos/ burayi incele