İnt. Prog. WAMP SERVER yardım...??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ddxxktp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ddxxktp

Üye
Bu wamp serverda php.yi nasıl anlatcaz arkadaşlar ya? wamp server nasıl kullanılıyor acaba? bana yol gösterebilecek olan? karşına bu pencere çıkıyo ama napcaz sonra?

Ekli dosyalar

• Adsız20.png
    Adsız20.png
    17.9 KB · Görüntüleme: 947
hocam wamp server yerine app server kullannn o daha ii geldi bana

c:\appserver\www klasörü içine yazdığın programları atıyorsun daha sonra explorer ı açıp localhost yaz ve enter a bas orada yazılan programlar liste halinde gösterilir tabi ilk başta www klasörünün içini silmeyide unutmaaaaa

hocam kur bir linux makina :D miss gibi olsun apache kardeşimiz sizi yold bırakmaz. yok derseniz hocam anlatmış zaten :D

hocam okulda geçen yılki öğretmen wampserver kullanmış. tüm bilgisayarlarda wampserver kurulu. ben de onunla anlatayım dedim. ama wamp bana bakıyo, ben wampa bakıyom :) bişey anlamadım ya. google.da NASIL KULLANILIR diye aratıyorum. hep kurulum resimleri geliyo karşıma. hiç kullanan yokmu bu programı?

wamp server çalıştın.Hazırladığınız php sayfalarını C:\wamp\www\site klasörüne atın
internet explorer adres satırına localhost/site yazın sayfalarınız çalışacaktır.

@ die4you ve hasari hocam , php sayfalarını nerde hazırlıyorum. örneğin dreamweaver programında php uzantılı dosya açıp kodlarımı yazıyorum, onu www klasörüne atıyorum öyle mi?

@hasari hocam teşekkürler.. ve yazan tüm arkadaşlar sağolun. şimdi nasıl bir yol izlemem gerektiğini biliyorum. bir sorunla karşılaşır ve aşamazsam, tekrar sizlere başvururum.. :) öğretmenlikte ilk senemi bu şekilde bi atlatayım..

Hocam istersen notepadde de yazarsın uzantısını .php kaydet wamp-www klasörü içine at ve tarayıcına localhost yaz orada kaydettiklerin gelir ve çalıştırırsın
Kolay gele...

arkadaşlar www klasörüne php dosyasını atıyorum. ama en başta tarayıcımda localhost açılmıyo. bağlantı kurmuyo. nedennn??? daha başlamadan bıktım bu wampserverdan :( yardım edin..

arkadaşlar bikaç programı bilgisayardan kaldırdım. daha sonra wamp server programını kaldırıp tekrar kurdum. bu sefer sorunsuz açıldı localhost falan. bazı programlarla beraber uyumsuzluk oldu sanırım. ben de anlamadım hangisinden kaynaklandı,, teşekkürler yardımcı olup açıklama yapan arkadaşlara,, bi ara easyphp programına da bakarım hocam ama aciliyetten şu anda wampserverı halletmeye çalıştım,, teşekkürler,, :+1:

BBNET
Geri