confrere Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 371 25 Kasım 2014 #1 İnt bağlantısı var, chrome, explorer, mozilla hiçbirinde sayfalar açılmıyor ya da çoook yavaş açılıyor... Neden olmuş olabilir acaba arkadaşlar? Sistem geri yükleme yaptım denedim, bi işe yaramadı.
İnt bağlantısı var, chrome, explorer, mozilla hiçbirinde sayfalar açılmıyor ya da çoook yavaş açılıyor... Neden olmuş olabilir acaba arkadaşlar? Sistem geri yükleme yaptım denedim, bi işe yaramadı.
confrere Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 371 25 Kasım 2014 #3 gamer99' Alıntı: takip Genişletmek için tıkla ... sizde de aynı sorun var galiba hocam, 2 gündür kafayı yicem ya... :verymad: benim dışımda bir başkası kullandı, galiba virüs bulaştı o zaman diye düşünüyorum ama, başka bişeyse eğer çözümü varsa, öğrenenelim...
gamer99' Alıntı: takip Genişletmek için tıkla ... sizde de aynı sorun var galiba hocam, 2 gündür kafayı yicem ya... :verymad: benim dışımda bir başkası kullandı, galiba virüs bulaştı o zaman diye düşünüyorum ama, başka bişeyse eğer çözümü varsa, öğrenenelim...
confrere Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 371 25 Kasım 2014 #5 aynenbadi' Alıntı: modem şişmiş olmasın Genişletmek için tıkla ... derken...?