karinca_52' Alıntı:
hazar_ali' Alıntı:Ayrıda var karışıkta var
semraaa14' Alıntı:Liselerde kız erkek öğrenciler ayrı sınıflarda mı arkadaşlar? Şuan imam hatip ortaokulundayım. Sınıfların ayrılacağı söylendi bunun resmiyeti nedir acaba merak ettim?
teksen' Alıntı:Ne alâkası var sayın hocam. Siz Nerede yaşadığınızı zannediyorsunuz!
Böyle bi soruyu sormuş olmanızı bile çağdaş, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Millî Eğitim Sistemi adına zûl addediyorum!
Ama ne çare! Maalesef, Cumhuriyetimiz ve milletimizin düşürüldüğü hazîn durum bu!
İmam hatip okullarında kız erkek ayrı mı yoksa karma mı? Yazık bu millete ve Cumhuriyetimize. Çok yazık!
Uydurma hocam karma ya da karışık başarı ile direkt ilgili şeyler değil.hakand77' Alıntı:peki hocam kız erkek ayrı eğitimi öneren amerika ya da avrupada neden tamamen geçmemişler bu eğitime.bir de bunun yapıldığı bazı okullarda lezbiyenlik ya da benzeri farklı durumların görülme oranı neymiş onları da yazarsanız daha net değerlendirme olur...
Hocam sizi alıntılamışım ama lafım size değil. Yukarıda güya Amerika örneği veren arkadaşa.hakand77' Alıntı:ben zaten başarı için ayrı eğitim verilmeli demiyorum ki.karışık eğitim daha doğru diyorum.nasıl okuyup değerlendirme yapıyorsunuz...
volkankey' Alıntı:Uydurma hocam karma ya da karışık başarı ile direkt ilgili şeyler değil.hakand77' Alıntı:peki hocam kız erkek ayrı eğitimi öneren amerika ya da avrupada neden tamamen geçmemişler bu eğitime.bir de bunun yapıldığı bazı okullarda lezbiyenlik ya da benzeri farklı durumların görülme oranı neymiş onları da yazarsanız daha net değerlendirme olur...
Ama ayrı yaparsanız psikolojik ve sosyal boyuttaki sorunları ilerde görürsünüz.
teksen' Alıntı:Ne alâkası var sayın hocam. Siz Nerede yaşadığınızı zannediyorsunuz!
Böyle bi soruyu sormuş olmanızı bile çağdaş, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Millî Eğitim Sistemi adına zûl addediyorum!
Ama ne çare! Maalesef, Cumhuriyetimiz ve milletimizin düşürüldüğü hazîn durum bu!
İmam hatip okullarında kız erkek ayrı mı yoksa karma mı? Yazık bu millete ve Cumhuriyetimize. Çok yazık!