İmam Hatip Ortaokulları Yeni Müfredat

Kodla Büyü

katalan67

Üye
İmam Hatip Ortaokullarında Bilişim T. dersi 5 ve 6 larda 1 saate düştü. Ama Öğretim programı güncellenmemiş.
Normal ortaokullarda 2 saat olarak devam ettiği için öğretim programını güncellemeyebilirler belki de.
Biz neye göre plan hazırlayıp ders yapacağız.
Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim.

Kimsenin herhangi bir konuda doğru bildiği bir bilgi yok. bu nasıl bir iştir nasıl bir bakanlıktır belli değil. Her şey havada kesin bilgi yok. böyle bir durum olamaz. bu nasıl bir saçmalıktır. 20 yıllık calışma hayatımda boyle bi şey görmedim. yazıklar olsun. ücret verme hizmet iste.

1 saatte bu iş olmaz hocam. Her şeyden biraz biraz anlatıyor gibi yapacağız artık.

Okul acilacak hâlâ çerçeve programı ortada yok. Yıllık planları nasıl yapacağız. Eski programa göre mi?

1 saatte bu iş olmaz hocam. Her şeyden biraz biraz anlatıyor gibi yapacağız artık.

Devamı haftaya. Bizim ders dizi gibi olacak. En heyacanlı yerinde, öğrencilerin bilgisayara geçecekleri vakit, zil çalacak ve devamı haftaya diyeceğiz...

Benim bir dönem bir sınıfta dersim 1+1 şeklinde bölündü ayrı günlere. İnanın öyle bile çok kötüydü. Çocuklar sıcağı sıcağına birşeyler yapmadı mı, onu sonraki hafta yine anlatmanız gerekecek. Yani kısacası İmam Hatipler İçin bizim ders ÖLÜ durumda.

1757006913498.webp

ilksms
Geri