İlmihal Yarışması

Kodla Büyü

sevdiceğim

Süper Üye
Süper Üye
Daha önce açan olduysa kusura bakmayın arattım ama herhangi bir konu göremedim. Ömer Nasuhi Bilmen'in ilmihalinin sadeleştirilmişl halinden sınav var. ben eşimle katılacağım inş hem kitabı okumuş oluruz hem de değişiklik olur diye.
Katılmak isterseniz http://www.ufkayolculuk.com sitesinden gerekli konuları öğrenebilirsiniz.

Aşağıdaki linke tıklayıp başvuru formunu doldurmanız yeterli. Sınava katılım ücretsiz. Türkiye geneli ödüllü. Ayrıca il bazında da dereceye girenlere her il kendisi ödül verecek. Müslümanların dayanışması açısından önemli bir organizasyon. Bu birliktelikten rahmet ve büyük bir ecir doğacağı için ben müslümanım diyen herkesin katılmasında fayda var.

İşte link ==> http://www.ufkayolculuk.com/basvuru/

evet insanların katılmak için kuyruklarda beklediği onlarca saçmasapan yarışmanın yanında böyle bir organizasyonun hazırlanmış olması mutluluk verici. Allah hazırlayanlardan ve katılanlardan razı olsun inşaallah. Ayrıca katılan kardeşlerimiz elde ettikleri ilmihal bilgileri sayesinde inşaallah son durağı cennet olan ebedi mutluluk yolunda bir adım daha atmış olurlar.

Eser çok güzel seçilmiş herkesin okuyabileceği türden, inşallah hayırlara vesile olur.
Biz büyüklerde katılabiliyo mu acaba? :)

yasarcan' Alıntı:
Eser çok güzel seçilmiş herkesin okuyabileceği türden, inşallah hayırlara vesile olur.
Biz büyüklerde katılabiliyo mu acaba? :)

evet hocam. yarışma iki kategoride. 18 yaş altı ve üstü olmak üzere. yani öğrencilerinizi de teşvik edebilir, bu sevap halkasını genişletebilirsiniz. Zaten sitede gerekli açıklama var.

Paylaşım için sağolun hocam. şu ana kadar haberim yoktu.

18 yaş üstü ve 18 yaş altı olarak 2 sınav yapılacakmış. başvuru formunda var

furkanhoca' Alıntı:
evet insanların katılmak için kuyruklarda beklediği onlarca saçmasapan yarışmanın yanında böyle bir organizasyonun hazırlanmış olması mutluluk verici. Allah hazırlayanlardan ve katılanlardan razı olsun inşaallah. Ayrıca katılan kardeşlerimiz elde ettikleri ilmihal bilgileri sayesinde inşaallah son durağı cennet olan ebedi mutluluk yolunda bir adım daha atmış olurlar.
:+1:

evet 2 kategori var ve sadece ilahiyat fakültesi ve dengi okullarda okuyanlar ve bu okullardan mezun olanlar katılamıyor. bunun dışında 7den 70e herkes katılabilir. yarışmalar anladığım kadarıyla önce il çapında olacak sonra ülke genelinde. eğer düşünen arkadaşlar varsa bulundukları illerde yarışma ile ilgili irtibata geçebilecekleri kişi isimleri yarışma web sitesinde mevcut , aynı zamanda ben de yardımcı olabilirim merak edilen bi husus olursa.

saygılar ...

BBNET
Geri