İlk yapılacaklar?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan edh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

edh

Üye
Arkadaşlar merhaba. Bugün meb den geldiler ve et ler için donanımsal kontroller yapıldı. Akıllı tahtalar Kullanıma hazır sayılırmış. Birtek internet bağlantısı yapılacak dediler. Tabi sorumlu kişi benim. İdarenin hiç birşey anladığı yok. Bana yardımcı olabilecek kimse yok anlayacağınız. Mebden gelen arkadaşlar tahtaların açılıp açılmadığını tek tek kontrol etmemiz gerektiğini söyledi(dediğim gibi idare hiç anlamıyor, bu iş sanırım bana kalır). Şimdi ilk etapta yapmam gerekenler neler, nelere dikkat etmemiz lazım. Kullanıma geçen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

tahta kabul işlemlerinde kontrol edileceklerin listesi var hocam
onlara bakıp tüm tahtaları kontrol edebilirsiniz

Kolaylıklar dilerim

aynen hocam sistemde kontrol edilecekler listesi var onları tek tek kontrol etmelisin. ayrıca tahtanın montesiyle ilgili de göz gezdirsen iyi olur. Geçen sene çalıştığım okulda tahtaları düzgün monte etmemişlerdi kapı çarpıyordu teslim almadım bu nedenle. gelip söküp düzelttiler öyle onay verdim işlemlere. yoksa uzuyor da uzuyor süreç

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Peki tahtaların kullanıma açılması konusunda yapmamız gereken birşey varmı?(Yani ilk kullanımdan önce) Birde gelen arkadaşlara yedek alma işini sordum, zaten yedeği kendisinde var dediler. Bizim yüklememiz geren herhangi bir program falan varmı, virüs vb. gibi? (tahtalar henüz açılmadı ama nasıl olsa açılacak)

BBNET
Geri