İlk Savunmamı Verdim :)

Kodla Büyü
Metehan' Alıntı:
Meslek hayatımın ilk savunmasını verdim. Hakkımda sorşturma açılmış müfettişler geldi savunmamı aldılar gittile. Muhtemelen uyarı yada kınama cezası alacam :) hayırlısı bakalım. Siftahı yaptık:)

Mehmet hocam demek verdin savunmayı. Hayırlısı olsun hakkında.
Bi yazı vardı o yazı işe yaramadı mı?

Gelişmelerden haberder et

bilogrt38' Alıntı:
Metehan' Alıntı:
Meslek hayatımın ilk savunmasını verdim. Hakkımda sorşturma açılmış müfettişler geldi savunmamı aldılar gittile. Muhtemelen uyarı yada kınama cezası alacam :) hayırlısı bakalım. Siftahı yaptık:)

Hayırlısı hocam :) yazıyı vereyim dedim müfettişler almadı ilçe milli eğitime yazacaklar o yazıyı isteyecekler ben savunmada bahsettim numarası tarihi ile beraber. bakalım hayırlısı artık :)

Metehan' Alıntı:
Van ili Özalp ilçesinde gerçekleşti hocam bu uygulama. Soruşturma arkamdan geldi.. Ceza gelsinde sendika o zaman devreye girsin :)

Ceza geldikten sonra iş işten geçmiş olur hocam. Disiplin cezaları verilirken İllerde disiplin kurulunda sendika temsilcisi bulunur. Bence hemen iletişim kurun

Metehan' Alıntı:
bilogrt38' Alıntı:
Metehan' Alıntı:

Hayırlısı hocam :) yazıyı vereyim dedim müfettişler almadı ilçe milli eğitime yazacaklar o yazıyı isteyecekler ben savunmada bahsettim numarası tarihi ile beraber. bakalım hayırlısı artık :)

Hocam tekrar geçmiş olsun...

BBNET
Geri