İlk Savunmamı Verdim :)

Kodla Büyü

Metehan

Süper Üye
Süper Üye
Meslek hayatımın ilk savunmasını verdim. Hakkımda sorşturma açılmış müfettişler geldi savunmamı aldılar gittile. Muhtemelen uyarı yada kınama cezası alacam :) hayırlısı bakalım. Siftahı yaptık:)

Direksiyon sınavında yapılan yanlış bir uygulama hocam. 15 dk süre verilmesi gerekiyormuş her kursiyere ben ise ortalama 6-7 dk vermişim. müfettişte gıyabımda tutanak tutmuş soruşturma açmış. ama beni bilgilendirmediler.. bakalım hayırlısı

ordinaryus' Alıntı:
Çok enteresan.. Geçmiş olsun hocam.

Sağolun hocamm;
Elimde resmi yazı var bilgilendirmede bu konuya değinilmediğine dair ama belgeyi almadılar. ceza gelirse ki muhtemelen gelecek dava açacam ceza iptali için..

Metehan' Alıntı:
Meslek hayatımın ilk savunmasını verdim. Hakkımda sorşturma açılmış müfettişler geldi savunmamı aldılar gittile. Muhtemelen uyarı yada kınama cezası alacam :) hayırlısı bakalım. Siftahı yaptık:)

Hocam geçmiş olsun, hangi il ilçenin uygulaması bu?

Hocam öğrenci sayısı belli, sınav başlangıç ve bitiş süresi belli, Olay tutanaklardaki saatlerde bitiyor.

Van ili Özalp ilçesinde gerçekleşti hocam bu uygulama. Soruşturma arkamdan geldi.. Ceza gelsinde sendika o zaman devreye girsin :)

ben de geçen görev aldığım sınavda sınava gelen 19 öğrenciden 12 tanesi başarısız oldu öğretmen arkadaşlar soruşturma geçirirsin diyorlar bakalım ne olur

geçmiş olsun metehan hocam inşaallah birşey çıkmaz

Metehan' Alıntı:
ordinaryus' Alıntı:

Sağolun hocamm;
Elimde resmi yazı var bilgilendirmede bu konuya değinilmediğine dair ama belgeyi almadılar. ceza gelirse ki muhtemelen gelecek dava açacam ceza iptali için..

uyarı ve kınama cezalarına mahkeme yolu kapalı hocam

Hakkındaki tüm suçlamaları reddedeceksin hocam.
Aksini onlar ispat edecekler.

fantasio' Alıntı:
Metehan' Alıntı:
ordinaryus' Alıntı:

Sağolun hocamm;

uyarı ve kınama cezalarına mahkeme yolu kapalı hocam
12 Eylül 2010 tarihi itibariyle Yargı yolu açık hocam

Öğretmenler para için her sınavda görev almak isterlerse olacağı budur, ne işin var senin direksiyon sınavı görevinde.

Sendikana git hemen. Yok yardımcı olmazlarsa ya da sadece yardımcı olacakmış gibi yaparlarsa anında ver dilekçeni. Düzgün bir sendikaya geç. Seni satanı sen de sat.

antiformator' Alıntı:
Öğretmenler para için her sınavda görev almak isterlerse olacağı budur, ne işin var senin direksiyon sınavı görevinde.
Bu sınavlarda sadece öğretmenler görev alıyor meb düzenlediği için! bu sınavlarda görevli olmak içinde kursa gidilip belge alınıyor öyle yoldan geçerken alınmıyor bu görev.
geçmiş olsun hocam sizede 15 dakika kuralına uyan kaç kişi var ki?

geçmiş olsun hocam..
keşke sürücü kurslarının bütün icraatlarının üzerinde bu kadar dursalar..
adamlar potansiyel bomba yetiştiriyor sanki.. pimi çekilmiş el bombası .. her an patlayabilir..
adamlar ne sinyal veriyor.. ne kemer takıyor.. ne hız limitlerine uyuyor..
sonra olan garibim kasaplara oluyor.. (ehliyeti kasaptan mı aldın diyorlar ya)kasapların suçu ne? :D

Geçmiş olsun. Bişey çıkacağını da sanmam. Bizde görev alıyoruz. 15 dk ye de nadir bir kaç durum dışında uyuyoruz. hatta 5 dakika indirme bindirme durumundan dolayı randevular 20 dk da bir veriliyor. onda dahi uymaya çalışıyoruz.

Antiformatör hocam para için yapılmış bir iş değil bu görev verildiği için yaptık. Ayrıca bu sınavıda meb yaptığına göre meb personelinin girmesi gerekir. öğretmen girmeyecekte kim girecek. çağıralım kasap ahmet efendiyi manav hayri efendiyi onlar mı versin ehliyeti. bu kadar anti olmaya gerek yok. birşey çıkacağını zannetmiyorum çıksada umrumda değil verrim mahkemeye olur biter ama sizin ben veya bir öğretmen arkadaşa karşı bu şekilde tavır almanız kusura bakmayın hiç hoş bir durum değil. yönetici arkadaşlardan konuyu silmelerini rica ediyorum . iyi günler..

Geçmiş olsun. Sizinkide şanssızlık. Ben ehliyet alıken 5 dk. bile sürmedi galiba....

iyide hocam güzergah belli kaç dakika süreceği belli birçok yer 15 dk sürmüyordur.
farklı bir şey vardır kesin.

Farklı hiçbirşey yok hocam müfettişin sorduğu soru bu kural neden uymadın bende bilmiyordum uyaran olmadı dedim bilseydin napardın dedi bend euygulardım dedim :)

antiformator' Alıntı:
:puhaha: illa birileri çıkıp olumsuz yönde konuşacak :mrgreen:

BBNET
Geri