CVT vites olanını diyosunuz değilmi?jazz hocam jazz vazgeçmeyin jazzdannnnnnsattım gitti şimdi crv var ama aynı tadı vermiyor desem
![]()
AynennnnnnCVT vites olanını diyosunuz değilmi?
2 seneye yakındır 2009 jazz otomatik araç kullanıyoruz. Genel olarak memnunuz. Benzinde bile az yakması, otomatiği, küçük gözüküp C sınıf iç mekan sunması, Şehir içi mükemmel manevra kabiliyeti vb... artılarının yanında; Çok performanslı bir araç değildir. Şehir içi ve aile kullanımı ön plandadır. Ben geçen sene 10 günde 3500km yol yaptım, fırtına havasına yakın bir havada 120km hızın üzerinde biraz sallaması dışında pişman etmedi. Yüksek bir araç olduğundan süspansiyonları serttir ve yol çukur tümsekleri biraz hissettirir.Bu iki araca ben de bakıyorum ama şehir dışında performans yetersiz olur diyorlar kullanan arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor acaba?
2 seneye yakındır 2009 jazz otomatik araç kullanıyoruz. Genel olarak memnunuz. Benzinde bile az yakması, otomatiği, küçük gözüküp C sınıf iç mekan sunması, Şehir içi mükemmel manevra kabiliyeti vb... artılarının yanında; Çok performanslı bir araç değildir. Şehir içi ve aile kullanımı ön plandadır. Ben geçen sene 10 günde 3500km yol yaptım, fırtına havasına yakın bir havada 120km hızın üzerinde biraz sallaması dışında pişman etmedi. Yüksek bir araç olduğundan süspansiyonları serttir ve yol çukur tümsekleri biraz hissettirir.