Anlayamıyorum. Daha önce burada adresini yayınladığım blog site için
adsense 'e başvuru yaptım. Ancak hemen reddedilme yazısı geldi.
Sorularım ise şunlar:
1- Bu banlanma anlamına mı gelir?
2- Buna itiraz yazısını nasıl yazmalıyım?
3- Reklama başvurmadan önce, blog adresim bbnet imzamda yazıyordu. Buradan
gelen tıklamalar, red olunmasına neden olmuş mudur sizce? (Bu tıklamalar çok önemli değil)
Blog hakkındaki diğer bilgiler:
URL:
omerogretmen.
blogspot.
com
14 günlük tık toplamı: 730
bbnet tarafından yapılan tık: 400 civarı
diğer tıklamalar benim kendi ön izlemelerim de dahil olmak üzere dışardan.
Daha önce reklam adsense başvurusu oldu mu? : Hayır.
Gelen red yazısı ise şöyle:
Merhaba.........., Google AdSense'e olan ilginizden dolayı teşekkürler. Başvurunuzu gözden geçirdikten sonra,
program kriterlerimize uymadığını uzmanlarımız gördüler. Bu yüzden, sizi programımıza kabul edemiyoruz.
Google reklamlarının yayıncılarımız için olduğu kadar reklamverenlerimiz için de etkililiğini sağlayacağına
inandığımız bazı kurallarımız var. Bütün yayıncıları gözden geçiririz, ve herhangi bir başvuruyu reddetme hakkımızı
da saklı tutarız. Biz büyüdükçe, programımızı daha geniş web içeriği sunan web yayıncılarına genişletebileceğimizi
düşünüyoruz.
Unutmayın ki kararımızın ayrıntılı sebepleri ile ilgili sorulara cevap veremeyebiliriz. Anlayışınız için teşekkürler.
Saygılar,
Google AdSense Ekibi
adsense 'e başvuru yaptım. Ancak hemen reddedilme yazısı geldi.
Sorularım ise şunlar:
1- Bu banlanma anlamına mı gelir?
2- Buna itiraz yazısını nasıl yazmalıyım?
3- Reklama başvurmadan önce, blog adresim bbnet imzamda yazıyordu. Buradan
gelen tıklamalar, red olunmasına neden olmuş mudur sizce? (Bu tıklamalar çok önemli değil)
Blog hakkındaki diğer bilgiler:
URL:
omerogretmen.
blogspot.
com
14 günlük tık toplamı: 730
bbnet tarafından yapılan tık: 400 civarı
diğer tıklamalar benim kendi ön izlemelerim de dahil olmak üzere dışardan.
Daha önce reklam adsense başvurusu oldu mu? : Hayır.
Gelen red yazısı ise şöyle:
Merhaba.........., Google AdSense'e olan ilginizden dolayı teşekkürler. Başvurunuzu gözden geçirdikten sonra,
program kriterlerimize uymadığını uzmanlarımız gördüler. Bu yüzden, sizi programımıza kabul edemiyoruz.
Google reklamlarının yayıncılarımız için olduğu kadar reklamverenlerimiz için de etkililiğini sağlayacağına
inandığımız bazı kurallarımız var. Bütün yayıncıları gözden geçiririz, ve herhangi bir başvuruyu reddetme hakkımızı
da saklı tutarız. Biz büyüdükçe, programımızı daha geniş web içeriği sunan web yayıncılarına genişletebileceğimizi
düşünüyoruz.
Unutmayın ki kararımızın ayrıntılı sebepleri ile ilgili sorulara cevap veremeyebiliriz. Anlayışınız için teşekkürler.
Saygılar,
Google AdSense Ekibi