İlköğretimden düz liseye geçersek zorlanır mıyız?

Kodla Büyü
ben düz liseden ilköğretime geçtiğimde zorlanmıştım.yetişkinlerden çocuklara inmek hala zor benim için.

Fatih projesi sebebiyle lisede görevlendirildim. Düz lise kısmındaki sınıflarda ders verdiler. Durum şu: Girdiğim sınıflar geçen yıl kalan ve tekrar eden öğrencilerin sınıfları. Mevcutların en az olanı 49. Mevcutlar çok kalabalık olduğu için BT sınıfını da kullanamıyorum ve sınıfta ders yapmak zorunda kalıyorum. Karşımda derslerle alakası olmayan, okula turist gibi gelip giden onlarca öğrenci. Ders dinlemedikleri gibi sürekli gürültü yapıyorlar ve sınıfın huzuru 0.

Bence öğrenci profili iyi olan bir lise ilköğretimden iyidir. En azından sürekli çığlık atan, gürültü yapan ve koridorda amaçsızca koşan öğrenciler yok :)

Norm durumundan dolayı evime yakın olan düz lise için dilekçe verdim, ama tereddütteyim hala düz liselerde öğrenci profili pek iyi olmuyor.. 11 ve 12. sınıflarda ders olduğu söylendi..

lisede çalışana kadar bende aynı tereddüdü yaşadım, şimdi ilköğretimde geçen 9 senem için üzüldüm. Keşke hep lisede çalışsaydım.

steautr' Alıntı:
lisede çalışana kadar bende aynı tereddüdü yaşadım, şimdi ilköğretimde geçen 9 senem için üzüldüm. Keşke hep lisede çalışsaydım.
aynen katılıyorum lise gibi yoktur

BBNET
Geri