M mustafafidan Üye Mesajlar 8 17 Ekim 2009 #1 Arkadaşlar 6. sınıflara okutulması tavsiye ettiğiniz kitap listesi olanlar varsa gönderebilir mi
E erkam ezgi Üye Mesajlar 1 17 Ekim 2009 #5 merhaba ben erkam .okuduğum kitabın adı küçük dedektifleer :++: süper bir kitap
A abit Üye Mesajlar 5 17 Ekim 2009 #6 Merhaßa ßen Aßit Kitabın İsmi: Sevgi ßahçesinin ßahçıvanı Yazar Alişan Kapaklıkaya :++: :++:
S s.sansak Üye Mesajlar 2 17 Ekim 2009 #7 merhaba arkdaşlar ben selman okuduğumun kitabı kaptan takımı süper bir kitap 8)
A Anonymous Misafir 17 Ekim 2009 #10 merhaba ben ahmet okuduğum kitap kaf dağında geyik var...çook güzel :+1: :+1: :++: :++:
S s.sansak Üye Mesajlar 2 17 Ekim 2009 #19 MERHABA ARKİDEŞLER 80 GÜNDE DEV-Rİ ALEM KİTABINI SEVEN YOKMU uhaha:
aslısa Site Gezgini Mesajlar 62 17 Ekim 2009 #23 Ben Şeker Portakalı ve devamı olan Güneşi Uyandıralım kitaplarımı ve bir de Uçan Sınıf adlı kitabımı öğrencilere istediklerinde ödünç veriyorum.
Ben Şeker Portakalı ve devamı olan Güneşi Uyandıralım kitaplarımı ve bir de Uçan Sınıf adlı kitabımı öğrencilere istediklerinde ödünç veriyorum.