İlköğ. haftalık ders saati 30'dan 25 e Düşüyor..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *cem62*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İlköğretimde yeni dönem
Bakanlığın çalışmasında temel eğitimde yani ilk 4 yılda öğrencilere fazla akademik bilgi verildiğine dikkat çekiliyor. "oysa diğer ülkeler çocuklara dersi oyunla öğretiyor" deniliyor.
Türkiyede ilkokulda haftalık ders saatinin 30, diğer ülkelerde 25 olduğundan yola çıkılarak düzenleme yapılacak. Hem ilkokul müfredatı yenilenecek hem de ders saati azaltılacak. Çalışmanın gelecek eğitim öğretim yılına yetişmesi planlanıyor.

http://www.cnnturk.com/2012/turkiye/03/ ... index.html

Bugün idarecimiz bana seneye kullanacağımız kitapların değişeceğini söyledi.kitap komisyonunda görmüş.Basamaklar kalkıyormuş,sınıf düzeyinde kitaplar geliormuş.

250 bine yakın sınıf öğretmeni var. Ayda 20 saat ekders az ödeyecek. Çok büyük bir gelir kapısı yaratmış olacaklar çok. :D Bakalım daha neler göreceğiz.

İlköğretim çağında çocuğu olan daha iyi bilir. Ders ders ders. Durmadan performans ödevi. (En çok veliler zorlanmaktadır onlar yaptıkları için:))
Eee bu çocuk ne zaman oyun oynayacak ve sosyalleşecek. Doğru bir karar.

Gunun birinde ek ders de olmayacak.bunu da alin.neyse asilayim photoshopa bu kurtarir beni, birazda cd

doğru karar
herşeyi eleştirirsek kasıtlı yapıyoruz sanacaklar.

genel sağlık sigortasıyla (güzel bir uygulama tabi) büyük para aktı kasaya :idea: , bu yolla da kar etmiş olacaklar :idea: . gerçekten nerden ne çıkaracaklarını iyi biliyor bu hükümet. bakalım daha neler bulacaklar para kaynağı olarak

sibilim_ogretmeni' Alıntı:
İlköğretim çağında çocuğu olan daha iyi bilir. Ders ders ders. Durmadan performans ödevi. (En çok veliler zorlanmaktadır onlar yaptıkları için:))
Eee bu çocuk ne zaman oyun oynayacak ve sosyalleşecek. Doğru bir karar.

1 saatle mi olacak hocam bu saydıklarınız?

BBNET
Geri