M madacakmak Üye Mesajlar 3 23 Mayıs 2012 #1 Bu tablodan birşey anlayan varmı Ekli dosyalar 22-05-2012-08580600.jpg 199 KB · Görüntüleme: 438
ocelote Aktif Üye Mesajlar 151 23 Mayıs 2012 #2 dolar, tl her şey birbirine karışmış ve de yanlış baştan sona. ABD'de yeni başlayan öğretmen yılda 45bin dolar kazanıyor, 60-70 bin dolara kadar çıkıyor sonraki yıllarda. biz ise sürünüyoruz türkiyede...
dolar, tl her şey birbirine karışmış ve de yanlış baştan sona. ABD'de yeni başlayan öğretmen yılda 45bin dolar kazanıyor, 60-70 bin dolara kadar çıkıyor sonraki yıllarda. biz ise sürünüyoruz türkiyede...
hayalcisuat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 946 23 Mayıs 2012 #3 brüt rakamlar bunlar. geçenlerde bir dekanda aynı tabloya bakarak yorum yapmıştı. gerekli tepkiyi gösterdik geri adım attı. ancak bunu düzeltmenin bi yolu yok. maalesef resmen yalan söylüyorlar...!!!
brüt rakamlar bunlar. geçenlerde bir dekanda aynı tabloya bakarak yorum yapmıştı. gerekli tepkiyi gösterdik geri adım attı. ancak bunu düzeltmenin bi yolu yok. maalesef resmen yalan söylüyorlar...!!!
O ozcanikli Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,040 23 Mayıs 2012 #4 ama Faruk çeliğin acıkladığı en düşük memur maaşı olan 1633 ü de alan öğretmen. Kamu kuruluşlarınndaki tüm memurlardan ve kurumundaki en az maaşı alanda öğretmen. Ortaokul mezunu ve Lise mezunu memurlardan bile daha az alan öğretmen. Eğitim aldığı ve eğitimci olduğu için pişman olanda öğretmen. Evine boynu bükük giden madun olanda öğretmen Gördüğü şiddete, sevgi göstermesi beklenende öğretmen Kahvede okey oynamayı sevdiği söylenilende öğretmen bu ülkede öğretmende bir *ok olmaz
ama Faruk çeliğin acıkladığı en düşük memur maaşı olan 1633 ü de alan öğretmen. Kamu kuruluşlarınndaki tüm memurlardan ve kurumundaki en az maaşı alanda öğretmen. Ortaokul mezunu ve Lise mezunu memurlardan bile daha az alan öğretmen. Eğitim aldığı ve eğitimci olduğu için pişman olanda öğretmen. Evine boynu bükük giden madun olanda öğretmen Gördüğü şiddete, sevgi göstermesi beklenende öğretmen Kahvede okey oynamayı sevdiği söylenilende öğretmen bu ülkede öğretmende bir *ok olmaz