İlden İle Taşıma Ücreti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ramo87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ramo87

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yaklaşık 1000 km mesafede ev taşımam gerekiyor.Orta boyutta bir kamyonet işimi görür.Daha önce bu mesafelerde evini taşıyan arkadaşlar varsa ne kadara patlıyor.

Teşekkürler

hocam eşyalar sıfır markalı değilse sat.Ben 624kmden memlekete geldim bundan 2 sene önce evdeki eşya sıfır değildi mahalleliye öğretmenlere tek tek sattım.Sonra 624kmye tam 1350tl yolluk aldım.Eşyaları da 1000tlye satmıştım.Geldim memlekete 4000tlye kilim mobilyadan kopmle aldım.Beyaz eşya dersen komple 2750tlye hem de 36 ay veriyorlar derim hiç sıkıntıya girme.

Evet bende izmirden taşımıştım ucuza ama eşyaların çoğu zarar gördü....çoğunun yenisini aldık....
ya paraya kıyıp ambalajlı sigortalı taşıtacaksınız ya da satıp yenisini alacaksınız

edit:ha bu arada bulunduğunu ile.... gideceğiniz yere yakın yerden taşınan bir kişi ....bulabilirseniz ücreti de paylaşabilirsiniz..... böyle yapanlar oluyor.meurlar nette falan araştırın

özel mesaj at evden eve nakliyat firmaları eşyası az olanları birleştirip çok taşıyorlar çok da pahalıya gelmiyor ben geçen yıl bir büyük kamyon ful dolu ev eşyamı ful paket yapılmak ve tekrar monte edilmek üzere anlaştığım firmaya yaptırdım 2000 tl sigorta fatura nakliya dahil taşttırdım.

BBNET
Geri