hocam paylaşaydın keşke de biz de sorunsuz kullanaydıkCOBOL' Alıntı:DRIVE VACCINE yaklaşık 4 yıldan bu yana sorunsuz kullanırım.Süper birşey.
Sorunsuz çalışan DriveVacine linkini zaten esengülba üyemiz vermiş.joomlaci' Alıntı:hocam paylaşaydın keşke de biz de sorunsuz kullanaydıkCOBOL' Alıntı:DRIVE VACCINE yaklaşık 4 yıldan bu yana sorunsuz kullanırım.Süper birşey.![]()
COBOL' Alıntı:Sorunsuz çalışan DriveVacine linkini zaten esengülba üyemiz vermiş. Bende 4 yıl önce aynı sayfadan alıp kullanmaya başladım.joomlaci' Alıntı:hocam paylaşaydın keşke de biz de sorunsuz kullanaydıkCOBOL' Alıntı:DRIVE VACCINE yaklaşık 4 yıldan bu yana sorunsuz kullanırım.Süper birşey.![]()
Bu arada sorun derken anlamadım!!! bende şu anda 3-4 yerden indirdiğim DV var .Hepsinide okuldaki arkadaşlarda akrabalarımızda sorunsunsuz kullanıyoruz.Ne sorunu çıkacakki?
Örneğin okuldaki kullandığım bilgisayarda 4 yıl önce kurmuştum.Pasif (disable) modda kullanıyordum.Bu seminer döneminde home tuşuna bastım. "restore now" ve bilgisayar formatlandı.
Hatta oğlum kendi kullanığı sistemde (6 yıllık laptop) program içindeki dosyalarda türkçeleştirme bile yaptı, öyle kullanıyor.DV ile format derdi biter.Kendinize zaman kalır.
Comodo timemachine nin basit ve sade bir özetidir.
http://www.bilgisayarbilisim.net/gu...mayin-bunu-kullanin-ucretsiz-full-t30686.html
CEVAP SORUDA olmuş.anadoluman' Alıntı:COBOL' Alıntı:Sorunsuz çalışan DriveVacine linkini zaten esengülba üyemiz vermiş. Bende 4 yıl önce aynı sayfadan alıp kullanmaya başladım.joomlaci' Alıntı:hocam paylaşaydın keşke de biz de sorunsuz kullanaydıkCOBOL' Alıntı:DRIVE VACCINE yaklaşık 4 yıldan bu yana sorunsuz kullanırım.Süper birşey.![]()
Bu arada sorun derken anlamadım!!! bende şu anda 3-4 yerden indirdiğim DV var .Hepsinide okuldaki arkadaşlarda akrabalarımızda sorunsunsuz kullanıyoruz.Ne sorunu çıkacakki?
Örneğin okuldaki kullandığım bilgisayarda 4 yıl önce kurmuştum.Pasif (disable) modda kullanıyordum.Bu seminer döneminde home tuşuna bastım. "restore now" ve bilgisayar formatlandı.
Hatta oğlum kendi kullanığı sistemde (6 yıllık laptop) program içindeki dosyalarda türkçeleştirme bile yaptı, öyle kullanıyor.DV ile format derdi biter.Kendinize zaman kalır.
Comodo timemachine nin basit ve sade bir özetidir.
http://www.bilgisayarbilisim.net/gu...mayin-bunu-kullanin-ucretsiz-full-t30686.html
bende aynısını kullanıyorsum ama internetin bağlı olduğu bilgisayarlarda aktivasyon istiyor. Siz de program nasıl sorunsuz çalışıyor ?
bu sürümü biliyorum ben...kurduğunuz zaman 3 vakte kadar kaçağa düşüyorsun...bu ilacı sağlık bakanlığı karşılamıor... indireceklerin dikkatinebil_teknik' Alıntı:http://dosya.co/yb9kgkfh71bu/Drive_Vaccine_PC_Restore_Plus.rar.html
buradan indirebilirsin...
joomlaci' Alıntı:arkadaşlar elinde drive vaccine olup win7 ile sorun çıkarmayan varsa paylaşabilir mi lütfen ya
bende var drive vaccine hem de ilaçlı milaçlı
ama bazen vin7 ye kurunca sapıtıyo pc
klasörde durduğu gibi durmuyo meret...
joomlaci' Alıntı:arkadaşlar elinde drive vaccine olup win7 ile sorun çıkarmayan varsa paylaşabilir mi lütfen ya
bende var drive vaccine hem de ilaçlı milaçlı
ama bazen vin7 ye kurunca sapıtıyo pc
klasörde durduğu gibi durmuyo meret...
win 7 dvd sini tak.
kurulum ekranından onara tıkla
önyükleme kısmını onar de o gerisini halleder.
yada illa yeniden sistem kuracam dersen win 7 kurulumda format listesinde yaklaşık 80 mb lık bir bölüm daha çıkar onu sil kurulum yeniden oluşturacaktır.