İl onayı verilmeyenler...

Kodla Büyü
cncanan' Alıntı:
çorum da 3 yılını doldurmayan (okulu ilkokula dönüştürülse de) onay vermedi reddetti :(

hocam bildiğim kadarıyla dönüşümlerde 3 yıl şartı aranmıyor.

yadigartbaykal' Alıntı:
basvuruyu ilk gün yapmıştım ama il hâlâ onay vermedi. defalarca ulaştım vereceğiz dediler bugüne kaldı hâlâ ses seda yok.
nedir bu osmaniye.nin çektiği. ilk günden bu yana bir onay veremediler. diken üzerinde tatil yapıyoruz. burnumdan geldi

hocam yarın saat 14:00'e kadar onaylar verilebilir, haklısınız kesinlikle ve Milli Eğitimin bu atama işlemlerinde hala sistemi çok sıkıntılı:(

Perşembe günü öğlen tercihlerimi kaydetmiştim. Aynı gün 19:00 da ilçe onayladı. İstanbul il memden henüz onay bekleniyor.

İstanbulda hala onayım verilmedi. Ordaki memurların insafına kaldık. Memur efendiler hafta sonu gidip te uğraşmazlar zaten zannetmiyorum.

Sayın Hocalarım,

Çok fazla stres yapmaya gerek yok. Onay işlemleri yarın saat 13:00'a kadar. Mutlaka onaylarlar.

Niğde bu gün 15:00 civarında il onaylarını tamamladı. Diğer illerde tamamlar.

İyi çalışmalar.

İl ve ilçelerin çoğu her gün tek tek onay vermek yerine başvuru süresi tamamlandıktan sonra onaylama işlemlerine başlıyorlar. O yüzden başvuru şartlarınd herhangi bir sıkıntı yoksa onaylanmama gibi bir seçenek söz konusu olamaz zaten. Sizin illaki arayıpta ne oldu bizim onay demenize gerek yok. Sonuçta özellikle büyük illerde binlerce başvuru oluyor ve onaylar tek tek yapılıyor kontrol edilerek.

Diyarbakır'da daha onay vermedi okulum ilkokula dönüştü 3 yılımi doldurmadim. Kılavuza göre yapılmasını umut ediyorum.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocalarım,

Çok fazla stres yapmaya gerek yok. Onay işlemleri yarın saat 13:00'a kadar. Mutlaka onaylarlar.

Niğde bu gün 15:00 civarında il onaylarını tamamladı. Diğer illerde tamamlar.

İyi çalışmalar.

hocam öyle diyorsunuz da halen onay bekliyor benim başvurum...

bilisim' Alıntı:
bakmaktan sıkıldım mebbise,hala bi değişiklik yok....

hocam ben bugün az önce baktım halen onay bekliyor ama sistem 13:00'da kapanacaktı, eee nolcak bu durumda mecburen uzatacaklar bence onay süresini.

egitimci.' Alıntı:
bakanlığın verdiği süre doldu bakalım ne olacak? sanırım bir tek istanbul kaldı..

evet istanbul kaldı hocam, bakalım napacaklar, herhalde uzatmak zorunda kalıcaklar bence

İl ve ilçe onayladı il onaylamadı.
Kurum dönüşen kurum. 3 yıl tamamlamadım.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 506
BBNET
Geri