İl ici alan degisikligi soru?

Kodla Büyü
Banada "1.6 gereği başvuru yapamazssınız" yazısı var sayfamda..Ben ildışı özür grubu istemiştim olmamıştı norm kadro olmadığı için atanamadım..Peki neden bana görünmüyor bu başvurular? Bir fikri olan var mı?

1.6 2012 yılı Ağustos ayında iller arasında özür durumundan yer değiştirme başvurusunda bulunan ancak atanmak istedikleri illerde alanlarında açık norm kadro bulunmaması nedeniyle ataması yapılamayan öğretmenler, bulundukları il içinde alanlarının değiştirilmesi halinde özür durumundan yer değiştirme başvurusundan vazgeçmiş sayılacaklardır.

yusufaltunhan' Alıntı:
Banada "1.6 gereği başvuru yapamazssınız" yazısı var sayfamda..Ben ildışı özür grubu istemiştim olmamıştı norm kadro olmadığı için atanamadım..Peki neden bana görünmüyor bu başvurular? Bir fikri olan var mı?
Peki il dışı hala açık duruyor mu hocam. Belki onu iptal etmeden bunda tercihte bulunamıyor olabilirsiniz. Madde il içi tercihte bulunan il dışı hakkından vazgeçmiş sayılacaktır diyor çünkü.

KöfteHoRr' Alıntı:
Peki il dışı hala açık duruyor mu hocam. Belki onu iptal etmeden bunda tercihte bulunamıyor olabilirsiniz. Madde il içi tercihte bulunan il dışı hakkından vazgeçmiş sayılacaktır diyor çünkü.

İldışının açık olup olmadığını nerden anlıyoruz ki....Hocam atama olmayınca onu kapatmak mı gerekiyor mu? Galiba ben dediğin şeyi bilmiyorum beni aydınlatırsan çok sevinirim..

Yani bende öyle bi durum olmadığı için tahmini olarak sordum. İl dışı alan değişikliği yaptığınız sayfada belki "il dışı alan değişikliği tercihimden vazgeçmek istiyorum" gibi bir seçenek vardır diye dedim.

BBNET
Geri