İl içi tayinin iptal edilmesi gibi bir durum söz konusumu?

Kodla Büyü

noktanet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mrb arkadaşlar size bir şey danışmak istedim bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim. eşimin il içinden tayini istemediğimiz bir okula çıktı tabiki istemediği bir okulu neden yazdı diye sorabilirsiniz ama yazdık bir kere bu il içi atamanın iptal edilmesi gibi bir durum söz konusu olabilirmi veya ne gibi şartlar gerekli şimdiden teşekkürler.

İl içi isteğe bağlı yer değiştirme kapsamında görev yeri değiştirilen öğretmenlerin yer
değiştirme işlemleri iptal edilmeyecektir. Yer değiştirmeleri gerçekleştirildikten sonra,
Yönetmelikte belirtilen özür durumlarından birinin oluşması ve eski görev yerlerinden
ayrılmamış olmaları kaydıyla yer değiştirme suretiyle atamaları iptal edilebilecektir. Bu şekilde
ataması iptal edilenlerden eski görev yerlerine atama yapılanlar, il içinde alanlarında ihtiyaç
duyulan diğer eğitim kurumlarına ilgili valilikçe atanacaklardır.

netame' Alıntı:
İl içi isteğe bağlı yer değiştirme kapsamında görev yeri değiştirilen öğretmenlerin yer
değiştirme işlemleri iptal edilmeyecektir. Yer değiştirmeleri gerçekleştirildikten sonra,
Yönetmelikte belirtilen özür durumlarından birinin oluşması ve eski görev yerlerinden
ayrılmamış olmaları kaydıyla yer değiştirme suretiyle atamaları iptal edilebilecektir. Bu şekilde
ataması iptal edilenlerden eski görev yerlerine atama yapılanlar, il içinde alanlarında ihtiyaç
işte o yönetmelikte belirtilen özür durumları neler onları araştırdım bulamadım.

hocam il içinde ozur oluşursa YERINDEN AYRILMADAN dıye bır ıbare vardı eger bır ozur durumu olusmussa her halde olur fakat ozur yoksa donuste yok yonetmelıge gore ama ılınız bır guzellık yapıpta bır saglık gıbı bır seyı kabul ederse olur gıbı. kolay gelsın

noktanet' Alıntı:
netame' Alıntı:
işte o yönetmelikte belirtilen özür durumları neler onları araştırdım bulamadım.
hocam yönetmelikte http://mevzuat.meb.gov.tr/html/27573_0.html 5. bölüme bakmalısınız, özürler o kısımda belirtilmiş.

Hocam iptal edilebilirdi ancak geç kalındı. Sıralar belli olduğunda daha sonuçlar kesin ilan edilmediğinde, benim okuldaki arkadaş başvurusunu iptal ettirdi. Şimdi biraz zor görünüyor, çünkü eşiniz sırada arkasında olanların hakkını yemiş oluyor...

okanformula' Alıntı:
Hocam iptal edilebilirdi ancak geç kalındı. Sıralar belli olduğunda daha sonuçlar kesin ilan edilmediğinde, benim okuldaki arkadaş başvurusunu iptal ettirdi. Şimdi biraz zor görünüyor, çünkü eşiniz sırada arkasında olanların hakkını yemiş oluyor...
2 yıllık sınıf öğretmeni 26 puanı var :) tek o istemişti o okulu zaten.

hocam iptal edilebilir
ülkemizde neler neler olmuyor ki
ama eğer ki bakanlıkta ya da aslında valilikten bi tanıdığınız varsa olur,olmuştur,oluyodur da
denemenizi ve bi an önce tanıdık ve faydası dokunacak birilerini bulmanızı tavsiye ederim....

netame' Alıntı:
noktanet' Alıntı:
netame' Alıntı:
hocam yönetmelikte http://mevzuat.meb.gov.tr/html/27573_0.html 5. bölüme bakmalısınız, özürler o kısımda belirtilmiş.

arkadaşa kaıtılıyorum mevzuatı okursanız daha iyi olur ..

hocam tanıdık ne gezer geçen sene günlük 75 km gitti geldi köye bu yeni okulda 50 km en azından ona şükrediyoruz.

Bende ildışını iptal edemedim ücretsiz izine ayrıldım. 15 eylül itibari ile göreve başlamayıp tayinimin iptal edilmesini bekliyeceğim inş eski okula dönmemde sorun olmaz.

Bizzat köy okuluna ilk ataması çıkıpta köye adımını atmadan direk şehir merkezindeki okula atamasını yaptıran öğretmen biliyorum. İsmi cismi belli.

Ben de bir çok uç mahalledeki bir okulu dalgınlık nedeniyle yazmışım. Sıralar belli olunca bir baktım sıra 1/1 niye kimse yazmamış diye merak ettiğim için gittim okulu gördüm. O an anladım niye tek yazdığımı.

İl MEM'e dilekçe yazdım ve iptal ettirdim. O okul ikinci tercihimdeydi. Aslında birinci tercihimdeki okulda 5/22 sıradaydım. Üç kontenjanı olduğu için de riske giremedim. Tabi ben atamalar belli olmadan yaptığım için kolay çözüldü sorun.

Okuldaki idareci arkadaşım da görevlerinin belirsizliği nedeniyle gaza gelip il içi tayin istedi ve onun da çıktı. Ama görevlerinde ve kadrolarında bir sıkıntı olmayacağı sonradan kesinleşince pişman oldu. O da geçen hafta iptal ettirmek için ile gitti. Hala bekliyor bakalım sonuç gelmedi henüz.

Birbirine geçen bir sürü taş gibi olduğu için sıralar bir kişinin sıradan çıkması çoğu şeyi değiştirdiği için sanırım biraz zorluyorlar.

BBNET
Geri