İl içi tayin sorunu

Kodla Büyü

hanibal07

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ilimde tercih etmek istediğim bir okulda açık görünüyor. Fakat bilgi almak için aradığımda hocam aslında normumuz yok,alan değişikliğiyle ilgili bir sorun oldu,bakanlığı aradık düzelttirmeye çalışıyoruz cevabını aldım. Fakat sonradan kafama takıldı norm güncellemesi olmadan (alan değişikliği işleminde hata bile olsa) okulda nasıl açık norm görüldü? Bir diğer nokta diyelim ki ben okula tayin oldum ordaki arkadaşın da hukuki süreci sonuçlandı ve okulda kalmasına karar verildi. Böyle bir durumda norm fazlası kim olur? Eğer ben olursam benimde süreci dava etme hakkım oluşmaz mı? Sonuçta terh ettim,tayin oldum ve göreve başladım

Hocam öyle bir durum varsa atamanız zaten gerçekleşmez diye düşünüyorum. Çünkü geçen senelerde yine bir okul yanlışlıkla açık görünmüştü o okula atama gerçekleşmemişti.

Hocam alan değişikliği olduğu için okulda açık olan bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği fakat okuldaki öğretmenin mebbis işlemleri yapılmadıysa onun branşı bilişim teknolojileri görünür ondan o norm fazlası olarak normu da ihtiyaç olarak görünür. Ama düzeltilirse muhtemelen atama olmaz.

Arkadaşlar ilimde tercih etmek istediğim bir okulda açık görünüyor. Fakat bilgi almak için aradığımda hocam aslında normumuz yok,alan değişikliğiyle ilgili bir sorun oldu,bakanlığı aradık düzelttirmeye çalışıyoruz cevabını aldım. Fakat sonradan kafama takıldı norm güncellemesi olmadan (alan değişikliği işleminde hata bile olsa) okulda nasıl açık norm görüldü? Bir diğer nokta diyelim ki ben okula tayin oldum ordaki arkadaşın da hukuki süreci sonuçlandı ve okulda kalmasına karar verildi. Böyle bir durumda norm fazlası kim olur? Eğer ben olursam benimde süreci dava etme hakkım oluşmaz mı? Sonuçta terh ettim,tayin oldum ve göreve başladım

Sorunuza cevap olarak eğer tayininiz o okula olursa ve o öğretmen de normda kalırsa hizmet puanı hanginizin düşükse o norm fazlası kalır.

Son düzenleme:
BBNET
Geri